Igår var mamma och jag hembjuden till Sofie på go´fika, hon bjöd på en jättesmarrig kladdkaka som hon bakat med vispgrädde till. När dom kom hem från deras resa till Thailand fick jag den här fina plånboken från "Michael Kors".
 
 
I förrgår var jag på Factory Fitness på ett introduktionspass där dom kollar hur man ska ha inställningar på maskinerna och vilka vikter man ska börja träna på så idag har jag träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade.
 
 
Sitter och kollar på Skicross nu och vi har fått ytterligare en bronsmedalj till Sverige, vilket vinter OS våra duktiga skidåkare gör.
 
På söndag är det klädbytardag på Strömvillan i Norrköping kl. 10-15. Det som finns är barnkläder, leksaker och vagnar, jag ska hjälpa till där så har ni vägarna förbi är ni välkomna dit.

/Kram Mia
 
 
 

Idag är det ju Alla hjärtans dag, hoppas ni får en trevlig dag.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
Gissa om man blir glad när man slår upp dagens tidning och läser det här =)). Tack snälla för dom fina orden.
 
 
Häromdagen fick jag för mig att jag skulle klippa Goodina för hon har lite konstiga fläckar på halsen och rumpan som jag tror är regnskållor. Det är det närmsta jag kan komma efter att ha googlat runt lite. Dom försvinner när jag tvättar med jodopax så nu är det lättare att hålla rent och man ser var dom är. Hon har ju päls som värsta shetlandsponnyn annars. Jag har även badat henne med  ett desinficerande schampo så nu får vi hoppas att det försvinner.
 
 
Nu har jag även varit och anmält mig på Factory Fitness så jag hoppas att det blir bra och min förutsättning är att jag ska ta mig in till Norrköping och träna åtminstone en dag i veckan men helst två. Jag köpte även ett par nya träningsskor eftersom jag fick ont i tårna av mina gamla, jag hade kvar mitt presentkort på XXL som jag fick i julklapp så nu kom det väl till pass.
 
 
Nu väntar en jobbarhelg på mig men på lördag kommer Sofie och Nicklas hem från Thailand, jag ser fram emot att träffa dom och få höra om allt dom varit med om.
 
/Kram Mia