SNART VÅR

Oj vad dagarna rinner iväg, helgen roade jag mig med att hjälpa Sofie att städa och flytta. Hon har ju fått jobb på Polisongen i Norrköping och nu har även hon och Niklas flyttat in till en lägenhet i Norrköping
Måndag och Tisdag har jag tillbringat med mina kära arbetskamrater i Söderköpings Rådhus där vi har haft våra planeringsdagar.
 
 
Idag har jag varit på bokrean men det var nog första gången jag kom hem utan böcker, istället kom jag hem med ett par nya pjäxor. Det var rea på Stadium och det fanns bara ett par kvar som satt perfekt. Nu när Sofie jobbar i Norrköping passade jag på att luncha ihop med henne så vi var på Paus och åt.
 
 
Det har blivit lite dåligt med träning på sista tiden men i Lördags åkte jag 4 km på skidor och sen har det blivit lite promenader, tiden räcker ju tyvärr inte till allt man vill göra. Men vilket härligt väder vi haft nu ett par dagar idag var det verkligen vår i lufter.
 
/Kram Mia

VECKAN SOM GÅTT

Här kommer en liten sammanfattning av veckan som varit.
 
I helgen jobbade jag och då var vi vid Klarsjön och grillade korv, vilket var mysigt även om inte vädret var det bästa.
 
 
Goodina verkar vara ok i sin hov, och av den andledningen är det ju bra att det är snö och fruset så hon inte får in lervatten under sulan. Här är vi i allafall på promenad och det är jätteläskigt med grannens hund som skäller.
 
 
Millan har börjat fälla riktigt ordenligt så när jag borstade henne häromdagen så bara ramlade det hår från henne. Vet inte om hon börjat fälla så tidigt eftersom hon fick stå inne i värmen ihop med Goodina när hon inte fick gå ut.
 
 
Idag har jag storstädat skafferiet, tog ut allting och torkade innan jag plockade in sakerna igen. Passade smtidigt på att rensa ut gamla kryddor och dyl.
Så här fint blev det när jag var klar.
 
 
Passade även på att rensa vårt spritförråd vilket är enormt, vet inte var allt kommer ifrån men det här är en liten del av det.
 
 
I övrigt har jag jobbat ganska mycket den här veckan, det är ju sportlov så då har vi ju extra mycket barn på jobbet.
 
/Kram Mia
 

DVD

Den här DVD:n kan jag rekomender om ni vill ha något att träna till hemma. Jag testade den själv för första gången idag och kommer garanterat att köra den när jag inte har lust att åka iväg för att träna. Övningar som är lätta att följa med i och bra förklaringar. Den finns att beställa på tidningen Topp Hälsa.
 
 
Nu ska jag gå ut till stallet och ta en promenad med hästen för sen väntar en jobbarhelg på mig.
 
/Kram Mia

ALLA HJÄRTANS DAG

Eftersom det är Alla Hjärtan Dag idag skickar jag här en hälsning till alla mina nära och kära, släkt och vänner. Alla har på sitt sätt en plats i mitt hjärta.
 
 
/Kram kram MIa

FRISKIS & SVETTIS

Idag har jag varit med Sussi till Friskis & Svettis på Ingelstad i Norrköping och testat deras gym. Där finns hur mycket maskiner som helst och man ville ju helst testa allt så det blev inte så bra struktur på träningen precis men det var kul att testa lite nytt.
 
 
Jag körde kondition på löpband och crosstrainer samt styrka på lite olika maskiner.
 
 
/Kram Mia

SEMLEDAGEN

Idag är ju dagen då man får festa på semla utan dåligt samvete så jag har smaskat i mig en, semlor är nog bland det godaste som finns men kanske inte det nyttigaste.
 
 
Nu har jag tagit en promenad med hästen som är pigg och glad att få va ute igen men jag tyckte att hon markerade lite när jag sprang med henne på vägen.
Ikväll ska jag på junta och träffa "tjejerna" hos Eva.
 
/Kram Mia

NYTTIGA CHOKLADBOLLAR

Igår testade jag att göra egna proteinbars, dom blev riktigt goda och smakade nästan som chokladbollar. Jag hade inget riktigt recept men jag blandade ihop fiberhavregryn, kokos, hackad mandel, proteinpulver med vaniljsmak, kakao, lite honung, mjölk och en kaffeskvätt. Jag tog lite vätska itaget till jag fick en bra konsistens och sen hade jag på smält choklad. På em var jag en sväng till gymmet innan det var dags att åka och jobba.
 
 
Idag trotsade jag vintern som återkommit och tog en promenad trots att det var halv snöstorm. Nu vill jag ha VÅÅR!
 
 
 
Jag har börja gå lite promenader med Goodina nu men det finns ju knappt någon stans att gå eftersom det är snö och halt överallt men hon verkar vara ok i sin hov i alla fall.
 
/Kram Mia

FRISKFÖRKLARAD

Tack och lov har allt gått bra och Goodina blev idag friskförklarad när vi var på Mantorp och visade heller ingen hälta när jag sprang med henne. Hon är nu skodd med en sula med tjärdrev i och kan gå ut i hagen igen. Vi ska börja med att gå promenader för att senare börja skritta igång henne igen men det får väl vänta tills isen smält bort.
Jag är så glad att det inte blev värre än det blev, tänk vad en spik kan ställa till med.
 
 
/Kram Mia

MELODIFESTIVALEN

Vad tyckte ni om dom som gick vidare i melodifestivalen? Jag tyckte att David Lindgren och Yohio var dom bästa. Yohio var charmig och gjorde ett bra uppträdande men det är verkligen svårt att se att det är en " kille". Tydligen sjunger han oftast på japanska med inslag av engelska men inte igår.
 
 
Igår gjorde jag en "stövel" av en systempåse och silvertejp så Goodina kunde gå ut en stund medan jag mockade. Imorgon ska jag på återbesök till Mantorp igen och jag hoppas och håller tummarna för att det är sista gången vi behöver åka dit.
 
 
Snyggt va??
 
/Kram Mia
 

LITE AV VARJE

Igår var det dags att lägga om gipsbandaget igen på Goodina och det ser hittills riktigt bra ut. Däremot tycker nog Goodina att det är dags att få gå ut igen, hon undrar nog varför hon helt plötsligt ska va inne dygnet runt när hon är van att mest vara ute. Stackars Millan får ju också stå inne och agera sällskapsdam för Goodina far omkring och står och sparkar när hon är ute.
 
 
Lilla Frissan blev trött och somnade mitt i leken efter en natt ute med råttjakt och allt vad hon hittar på.
 
 
Igår kväll var jag på Friskis och provade på torsdagspasset men det var ingen höjdare, väldigt konstig musik som man inte ens blev glad av. Jag tycker att när man går på F & S ska det va musik man känner igen och som när man hör den vill man bara hoppa omkring.
 
 
/Kram Mia
RSS 2.0