Oj vad dagarna rinner iväg, helgen roade jag mig med att hjälpa Sofie att städa och flytta. Hon har ju fått jobb på Polisongen i Norrköping och nu har även hon och Niklas flyttat in till en lägenhet i Norrköping
Måndag och Tisdag har jag tillbringat med mina kära arbetskamrater i Söderköpings Rådhus där vi har haft våra planeringsdagar.
 
 
Idag har jag varit på bokrean men det var nog första gången jag kom hem utan böcker, istället kom jag hem med ett par nya pjäxor. Det var rea på Stadium och det fanns bara ett par kvar som satt perfekt. Nu när Sofie jobbar i Norrköping passade jag på att luncha ihop med henne så vi var på Paus och åt.
 
 
Det har blivit lite dåligt med träning på sista tiden men i Lördags åkte jag 4 km på skidor och sen har det blivit lite promenader, tiden räcker ju tyvärr inte till allt man vill göra. Men vilket härligt väder vi haft nu ett par dagar idag var det verkligen vår i lufter.
 
/Kram Mia
Här kommer en liten sammanfattning av veckan som varit.
 
I helgen jobbade jag och då var vi vid Klarsjön och grillade korv, vilket var mysigt även om inte vädret var det bästa.
 
 
Goodina verkar vara ok i sin hov, och av den andledningen är det ju bra att det är snö och fruset så hon inte får in lervatten under sulan. Här är vi i allafall på promenad och det är jätteläskigt med grannens hund som skäller.
 
 
Millan har börjat fälla riktigt ordenligt så när jag borstade henne häromdagen så bara ramlade det hår från henne. Vet inte om hon börjat fälla så tidigt eftersom hon fick stå inne i värmen ihop med Goodina när hon inte fick gå ut.
 
 
Idag har jag storstädat skafferiet, tog ut allting och torkade innan jag plockade in sakerna igen. Passade smtidigt på att rensa ut gamla kryddor och dyl.
Så här fint blev det när jag var klar.
 
 
Passade även på att rensa vårt spritförråd vilket är enormt, vet inte var allt kommer ifrån men det här är en liten del av det.
 
 
I övrigt har jag jobbat ganska mycket den här veckan, det är ju sportlov så då har vi ju extra mycket barn på jobbet.
 
/Kram Mia
 
Den här DVD:n kan jag rekomender om ni vill ha något att träna till hemma. Jag testade den själv för första gången idag och kommer garanterat att köra den när jag inte har lust att åka iväg för att träna. Övningar som är lätta att följa med i och bra förklaringar. Den finns att beställa på tidningen Topp Hälsa.
 
 
Nu ska jag gå ut till stallet och ta en promenad med hästen för sen väntar en jobbarhelg på mig.
 
/Kram Mia