Nu när hösten börjar närma sig så är det mysigt att pyssla lite inne så i förra veckan när Sofie och jag var på IKEA köpte jag en ny kökslampa med matchande krukor till.
 

I helgen har vi kört flyttlass från Röda stan som är en egen liten stad i Norrköping, detta hus köpte min gammelmormor och morfar 1918 och sedan dess har min släkt bott där och nu senaste året har Malin bott där men nu är huset sålt. Hoppas den nya familjen kommer att ta väl hand om huset och den mysiga trädgården med hönshus och dess gamla fruktträd.
 
 
 
 
 

Till och med min klistermärksamling från när jag var liten sitter kvar på en garderobsdörr.
 
 
/Kram Mia
 
I Lördags var det dags för Ullared igen med bästa juntan, eftersom det var deras överraskningspresent till mig så var det bara och hänga på för dom hade planerat och fixat allt. Vi for iväg på morgonen i denna racer som dom hyrt.
 

När vi kom  fram blev vi glatt överraskade för dom hade hyrt det här lilla mysiga huset som låg alldeles perfekt precis vid parkeringen på Gekås.
 

Efter första dagens shopping så styrde o fixade alla ihop Tacos och korkade upp vin till middag, det fanns en del att välja emellan. Vi provade även Morgans chips som var helt ok.
 
 
Därefter njöt vi av den goda maten med mycket prat och skratt där alla delgav sina uppleverser i det stora varuhuset, dom flesta hade ju aldrig varit där men senare när vi hade mannekänguppvisning hade alla fyndat olika saker.
 
 
SKÅL och tack för en trevlig resa!
 

Vid söndag lunch var det dags att packa ihop bussen och bege oss åter till lilla Söderköping.


Idag har jag haft en underbar eftermiddag genom att agera modell till en tjej som går Stylistprogrammet på Kungsgårdsgymnasiet. Jag fick ansiktsbehandling med massage och färgade bryn och fransar.
 

Nu ska jag ta något att äta innan jag ska bege mig ner till ett F & S pass.
 
/Kram Mia
Igår var Sussi och jag på kreatursmarknad i Ulrika, vi var även där förra året men då missade vi djuren och bestämde oss för att åka på djurmarknaden i år. Det kändes nästan som om man flyttades tillbaka i tiden om hur det var förr när man gick omkring bland djuren (förutom lastbilar o dyl. så klart)
 

Det fanns gott om hästar både dom som var fina och mindre fina men jag är tveksam till om jag skulle våga köpa häst så. Det var gott om alla möjliga djur här är det skrattduvor och kalkoner.
 

Sussi hittade en jättefin shetlandsponnyhingst.
 

Det fanns myskänder och söta åsnor.
 

Den här arbetshästen hade nog det största huvud jag någonsin sett på en häst.
 

Nu börjar det närma sig träningsresan som Helen och jag ska på till Turkiet och häromdagen köpte jag ett par nya löparskor så jag hinner gå in dom innan det är dags att åka. Asics ska ju tydligen vara bra på löparskor så det fick bli ett par sådana. Visserligen förra årets färg men vad gör det när det var halva priset.
 

Idag har även Goodina fått nya skor så nu kommer både hon och jag att springa kanonfort.
 
 
Har även varit på ett Yoga pass idag på Factory Fitness, jag tycker det är så häftigt med yoga och hoppas att jag kommer att kunna bli lite vigare åtminstone. Känns som det är bra både för kropp och själ.
 
 
/Kram Mia