I torsdags sprang jag Vårruset i ösregn och idag har jag cyklat ut till mamma på Djurön för att fira mors dag och jag bara undrar var är solen och värmen.
 
 
Man får passa på nu och cykla dit man ska för nu är det bara två ynkliga veckor kvar innan det är dags för start.
 
 
Jag tog cykeln och Malin bilen ut till mamma så kunde jag åka med henne hem eftersom vädret inte var det bästa för min tanke var att jag även skulle cykla hela vägen hem men det blev i alla fall nästan 4 mil så nu har jag cyklat 45 mil av dom 50 som jag hade planerat och dom sista 5 får bli nu i veckan.
 
 
Utsikten från mammas hus.
 Av Malin fick jag praktiska trädgårdsredkap eftersom hon tycker att jag alltid springer omkring och letar efter sekatörer, Sofie är ju inte hemma men hon ringde ikväll och gratulerade och hon har kommit till rätta och verkar trivas nere på Cypern så det känns skönt.
 
 
I fredags kväll var det bal på Söderköpings Brunn så då var jag nere och kollade på när Bosse skjutsade fina Alicia och Johan i sin Camaro och dom matchade till och med bilen.


I går kväll firade vi Bosse som fyller år i veckan som kommer och Malin hade åter fixat en kanongod och dessutom väldigt fin tårta. 

 
Det här blev visst ett väldigt blandat inlägg men just nu rullar tiden på alldeles för fort känns det som ibland skulle man vilja ha några fler timmar på dygnet.
 
/Kram Mia
Idag har vi skjutsat Sofie till Skavsta och vinkat av henne då hon ska åka till Cypern och jobba i sommar så just nu sitter hon på ett flygplan på väg dit. Hon ska jobba på ett företag som anordnar dykresor. Önskar henne all lycka och hoppas att hon ska trivas där.
 


Häromdagen kom Malin och överraskade oss med världens gulligaste present, en bok som hon har gjort genom sin resa runt jorden där hon håller upp skyltar på olika platser som tillsammans bildar en tackhälsning från henne.

 
Vilka underbara tjejer vi har som är starka och självständiga att ge sig ut i världen och vågar följa sina drömmar, älskar er.
 
 
Just nu är det som vackrast här hemma med alla träd som blommar synd bara att det går så fort innan dom blommat över.


En trött Fenix efter att ha smaskat i sig en mus.
 
/Kram Mia
I lördags var vi ett gäng som begav oss till Omberg för att fira Eva som fyllt år, visserligen var det över ett år sedan hon fyllde men resan har varit bokad ganska länge.
 
 
Hela gänget Lena, Monica, Maritha, Eva och jag samt Maud bakom kameran redo för att ge sig upp på Omberg för att vandra.
 
 
Vi knallade genom härliga bokskogar innan vi kom upp på toppen av Omberg som kallas för "hjässan"
 


Högst upp finns det ett utkikstorn men vädret var inte det bästa utan dimmigt och duggregn så vi såg inte ens vättern som ligger alldeles nedanför berget.
Monica och jag på toppen där vi tog en skål för Eva.
 
 
Systrarna Marita och Maud som trotsar vädret, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.


När vi kom tillbaka till Ombergs turisthotell där vi skulle sova på natten och vi hade duschat och fixat till oss blev vi serverad en fantastiskt god sjurättersmeny som alla bestod av lokalt och ekologiskt producerade råvaror.

Det stod fem rätter på menyn men dom serverade sju stycken, här är alla dessa goda rätter, maten var fantastisk medans boendet var så där för det fanns bara toalett med dusch i korridoren  och det var väldigt lyhört.
 
 
Innan vi åkte hem passade vi på att plocka Ramslök, det smakar som en blandning av vitlö och gräslök och växer vilt på Omberg, jag har ätit det ett par gånger tidigare men aldrig hittat det förut men nu har jag fryst in det så vi kan njuta av det i sommar.
 
/Kram Miag