I fredags tog jag tåget upp till Stockholm för ett besök hos min bror, åkte upp i Fredags för igår skulle jag och min fina svägerska Kattis till Stockholmsmässan på ett träningsevent med Springtime som vi även åkte till Portugal med.
När jag kom upp till Stockholm gick jag en sväng på stan och eftersom det var Black Friday så lyckades jag fynda bl.a en ny jacka och lite annat smått o gott.
 
När vi kom fram till mässan på Lördagen fick vi hämta ut våra badge med alla våra inbokade pass så vi kom in i de olika hallarna.
 

Vi startade förmiddagen lite lugnt med föreläsningar av både Malin Berghagen"Skillnaden på att vara vid liv och att leva" och Martin Lidberg "Vägen till bättre hälsa". Det var två mycket intressanta och inspirerande föreläsningar.
 

Mellan dessa föreläsningar så körde vi ett Yoga pass med Malin Berghagen, Tror att det var Ashtang yoga.
 

På eftermiddagen blev det tuffare då vi körde tre pass på raken, vi började med ett pass som hette Dynamic Movement med Oscar Jöback vilket var mest benstyrka med mycket benböj, därefter var det ett tufft Let´s Samba danspass med Annika Sjöö.
 
 
Till sist avslutade vi med ett parträningspass som bestod av mycket löpstyrka så idag har jag en djävulsk träningsvärk  främst i benen och rumpan.
Annika Sjöö och en trött Kattis efter sista passet.
 
 
Här är vi trötta och nöjda efter en kanon rolig dag på Stockholmsmässan, allt var välordnat och det fanns även en stor hälso och fitnessmässa som vi besökte men vi hade in jättemycket tid till att gå omkring där. Återkommer gärna ett annat år.
 

När vi kom hem till dom igen hade även Bosse och Sofie kommit så vi avslutade kvällen med en kanon god Italiensk middag som min bror hade fixat tills vi kom hem, så efter god mat och ett glas vin sov man gott inatt.
 
/Kram Mia
Blir så ledsen när jag hör om vad som händer i vår värld. Tänker tillbaka på förra våren när Malin och jag var där och hade några underbara dagar i denna mysiga stad som jag gärna skulle vilja åka tillbaka till någon gång.
 

Vacker vy över Paris sett uppifrån eiffeltornet dit vi knallade upp för alla trapporna, tror det var 700 steg.
 

Idag har det varit hälsans dag på Stinsen i Söderköping. Där kunde man prova på olika saker samt lyssna på föreläsningar. Själv var jag och testade Yin Yoga samt lyssnade på en föreläsning om medveten andning och en som Robban och Louise från TV programmet Biggest Loser höll. Det var intressant att höra deras version av hur det går till på "slottet".
 

Man kunde även göra en kroppsmätning där dom via en våg mätte kroppsfett, muskelmassa, bmi m.m. Jag låg inom det normala för min ålder så det var ju skönt att höra.
 
Ha det bra och var rädda om varandra en dag som denna, och alla andra dagar med förresten.
 
/Kram Mia
 
Det här får väl bli min nya kompis i vinter fram till snön kommer och man kan plocka fram skidorna. Igår körde jag 2 km i stakmaskinen vilket känns i armarna efter ett tag, har planerat att jag ska köra stakning minst en gång i veckan och öka lite distans åt gången.
 
 
Dom har även fått in en ny maskin för att träna rumpa och ben som jag var tvungen att testa, den var otroligt enkel att använda och det kändes även var den tog mest.
 


Testade även deras lunchmeny igår vilket jag inte gjort förut och det var riktigt gott, praktiskt också när man ska direkt till jobbet efter träningen så det var nog inte sista gången jag åt där.
 


/Kram Mia