TRAININGCAMP!

I fredags tog jag tåget upp till Stockholm för ett besök hos min bror, åkte upp i Fredags för igår skulle jag och min fina svägerska Kattis till Stockholmsmässan på ett träningsevent med Springtime som vi även åkte till Portugal med.
När jag kom upp till Stockholm gick jag en sväng på stan och eftersom det var Black Friday så lyckades jag fynda bl.a en ny jacka och lite annat smått o gott.
 
När vi kom fram till mässan på Lördagen fick vi hämta ut våra badge med alla våra inbokade pass så vi kom in i de olika hallarna.
 

Vi startade förmiddagen lite lugnt med föreläsningar av både Malin Berghagen"Skillnaden på att vara vid liv och att leva" och Martin Lidberg "Vägen till bättre hälsa". Det var två mycket intressanta och inspirerande föreläsningar.
 

Mellan dessa föreläsningar så körde vi ett Yoga pass med Malin Berghagen, Tror att det var Ashtang yoga.
 

På eftermiddagen blev det tuffare då vi körde tre pass på raken, vi började med ett pass som hette Dynamic Movement med Oscar Jöback vilket var mest benstyrka med mycket benböj, därefter var det ett tufft Let´s Samba danspass med Annika Sjöö.
 
 
Till sist avslutade vi med ett parträningspass som bestod av mycket löpstyrka så idag har jag en djävulsk träningsvärk  främst i benen och rumpan.
Annika Sjöö och en trött Kattis efter sista passet.
 
 
Här är vi trötta och nöjda efter en kanon rolig dag på Stockholmsmässan, allt var välordnat och det fanns även en stor hälso och fitnessmässa som vi besökte men vi hade in jättemycket tid till att gå omkring där. Återkommer gärna ett annat år.
 

När vi kom hem till dom igen hade även Bosse och Sofie kommit så vi avslutade kvällen med en kanon god Italiensk middag som min bror hade fixat tills vi kom hem, så efter god mat och ett glas vin sov man gott inatt.
 
/Kram Mia

PARIS!

Blir så ledsen när jag hör om vad som händer i vår värld. Tänker tillbaka på förra våren när Malin och jag var där och hade några underbara dagar i denna mysiga stad som jag gärna skulle vilja åka tillbaka till någon gång.
 

Vacker vy över Paris sett uppifrån eiffeltornet dit vi knallade upp för alla trapporna, tror det var 700 steg.
 

Idag har det varit hälsans dag på Stinsen i Söderköping. Där kunde man prova på olika saker samt lyssna på föreläsningar. Själv var jag och testade Yin Yoga samt lyssnade på en föreläsning om medveten andning och en som Robban och Louise från TV programmet Biggest Loser höll. Det var intressant att höra deras version av hur det går till på "slottet".
 

Man kunde även göra en kroppsmätning där dom via en våg mätte kroppsfett, muskelmassa, bmi m.m. Jag låg inom det normala för min ålder så det var ju skönt att höra.
 
Ha det bra och var rädda om varandra en dag som denna, och alla andra dagar med förresten.
 
/Kram Mia
 

FACTORY FITNESS!

Det här får väl bli min nya kompis i vinter fram till snön kommer och man kan plocka fram skidorna. Igår körde jag 2 km i stakmaskinen vilket känns i armarna efter ett tag, har planerat att jag ska köra stakning minst en gång i veckan och öka lite distans åt gången.
 
 
Dom har även fått in en ny maskin för att träna rumpa och ben som jag var tvungen att testa, den var otroligt enkel att använda och det kändes även var den tog mest.
 


Testade även deras lunchmeny igår vilket jag inte gjort förut och det var riktigt gott, praktiskt också när man ska direkt till jobbet efter träningen så det var nog inte sista gången jag åt där.
 


/Kram Mia

NYPON!

Eftersom det ska vara så nyttigt med nyponpulver samt att det är ganska dyrt att köpa så begav jag mig ut för att plocka och göra eget pulver.
 

Det värsta var att rensa nyponen och få bort alla dessa små frön som kliar och som inte ska vara med i nyponpulver så jag gav upp efter ett tag och gjorde hemgjord nyponsoppa på resten istället. Men nu så ligger skalen i ugnen för torkning så vi får väl se senare hur resultatet blir. Tänkte att man måste väl kunna ha nyponpulver i Smoties.
 

Testade även idag att göra en smotie i tre lagersom såg så tjusig ut på bilden vilket var lättare sagt än gjort att få till. Men dom tre lagren är i alla fall chiapudding i botten, därefter spenat, annanas och banan och det röda lagret består av jordgubb och banan. Har inte smakat på den än men vi får väl se om den går att äta/dricka.
 

I lördags kväll firade vi lite hallowen med våra vänner Leif och Helen som var här och åt lite mat och spelade kort.
 


 
/Kram Mia
RSS 2.0