Vilket underbart vårväder vi har fått, dom senaste dagarna har jag tillbringat med att fixa i trädgården. Var förbi Lundby Trädgård härom dagen där dom har såå mycket fina växter och blommor.
 
 
 
 
Som läget är nu överallt och det inte finns så mycket att göra är jag så tacksam att man bor som man gör där man alltid har något att göra och kan vara ute hur som helst utan att tänka på smittorisker. Har så många projekt på gång nu, gymmet är snart färdigt. Målade klart taket igår och idag har Bosse börjat med att gjuta golvet.
 
 
Även katterna tycker om att det har blivit varmt och skönt ute så dom kan ligga ute i solen, gå på upptäcksfärd och spana efter möss.
 
 
Försöker även att varje dag få in någon form av motion på minst 30 minuter såsom promenader, löpning eller stavgång. I måndags blev det stavarna runt Ramunderberget vid kanalen.
 
 
 
Var rädda om er och gör det bästa av situationen. Vi får hoppas att vi i slutändan kommer ut på andra sidan med en erfarenhet rikare och en större ödmjukhet inför livet och om hur fort saker kan förändras.
 
/Kram Mia