I dag hade Bosse semester så vi åkte in till Norrköping för att uträtta lite ärenden, hade sett en annons hos Media market på en ny dator som jag var intresserad av och för en gång skull så fanns den hemma. Så nu har jag en vit fin Asus dator. Tycker det ser fint och fräscht ut med vita saker så har länge velat ha en vit dator och nu när mitt gamla tröskverk knappt går att få fart på längre så passade jag på.
 

Var även på Stadium och fyndade lite nya kläder och nya löparskor inför resan till Portugal.
 

Innan vi åkte hem passade vi på att luncha hos Nisse på Thai House i Norrköping.
 

När jag kom hem så tog jag en joggingtur med "Träningspodden med Jessica och Lofsan" i hörlurarna, dom är så härliga att lyssna på, bjuder på sig själva och är en riktig inspirationskälla. Längtar redan efter nästa avsnitt.
 
 
Nu ska jag sätta mig med min nya dator och försöka få fart på den och få in Windows 10 i den för 8an vill jag definitivt inte ha. Så jag hoppas att det här är sista gången jag bloggar från den här datorn

/Kram Mia
I onsdags var jag på återbesök hos sjukgymnasten och han tyckte det såg bra ut efter veckan med mina övningar jag skulle göra hemma, ska fortsätta med övningarna och sen tillbaka ytterligare en gång innan jag åker till Portugal. Har redan mindre värk men är väldigt stel i vissa rörelser och kan inte lyfta armen ovanför huvudet så det är inte lätt när man ska sätta upp håret.
 

I torsdags var Sussi och jag återigen på Ulrika marken, vi hade tur med vädret och det var jättemycket folk.
 

Till lunch åt vi jättegoda tunnbrödsrullar med räkor för tyvärr var laxen slut. Gjorde inga större fynd på marknaden utan mest det gamla vanliga som man alltid kommer hem med såsom korv, vykort och lite småplock. 
 

Goodina är nog den sämsta fotomodellen som finns, det är inte många kort som blivit bra av alla som jag tagit på henne. Hästarna går fortfarande kvar i stora hagen på bete och får göra det till jag kommer hem från Portugal.
 

Just nu ser jag på EM i fälttävlan på tv innan jag ska åka till jobbet.
 
/Kram Mia
 
Här Malin kommer bild på verandan som vi håller på att glasa in. Vi har även skjutdörrar som kommit hem och som väntar på att bli ditsatta.
 

Eftersom jag gått och haft ont i axeln sedan i våras och det snart är dags att åka på träningsresa så beslutade jag mig för att kontakta en sjukgymnast för en diagnos och få lite tips om vilka övningar som är bra att göra och om det finns några rörelser som skadar. Så i onsdags var jag hos en sjukgymnast i Norrköping och han ställde diagnosen Frozen shoulder (vilket jag också hade gjort) men det är ju alltid bra med expertutlåtande. Nu har jag fått övningar som jag ska göra i en vecka och sedan ska jag tillbaka på onsdag igen. Har man otur så kan det ta upp till 2 år att återfå rörligheten och slippa smärtan i axeln igen, men min uppfattning är ju som alltid att det går aldrig att vila sig frisk utan rörelse är det bästa sättet att få saker att läka.
 

Igår var jag en sväng till gymmet och körde intervaller på löpbandet och därefter lite styrka samt övningarna för axeln. Det gäller ju att toppa formen nu till Portugal.
 
 
/Kram Mia