Igår var Sussi och jag på badhuset och simmade, bubbla och bastade. Det var skönt att vara inne i värmen eftersom det ute var snöblandat regn och blåst men det var inget vidare när man kom ut igen.
 
 
När jag kom hem bakade jag saffransbiscotti, en sorts skorpor med hackad mandel och saffran och dom blev riktigt goda att ha till glöggen i jul(om det finns några kvar då).
 
 
Idag provade jag att longera Goodina och då visade hon ingen hälta men hon får väl vila ett tag till eftersom jag inte riktigt vet orsaken till hältan och nu ska det ju bli kallare och då fryser ridbanan så jag inte kan rida mer än i skogen ändå.
 
/Kram Mia
Har tillbringat en trevlig helg i Stockholm, vi  började med en sväng på stan och tittade på den fina julskyltningen på stan och framförallt NK.
 
 
Pippi bakar, och det var rörliga fdigurer med musik.
 
 
Tomtebobarnen som åkte runt.
 
 
Den vackra granen som hänger i taket på NK.
 
 
På kvällen var vi ute och åt på en kombinerad sushi och chinarestaurang som hade buffé. Så jag passade på att prova olika sushirätter.
 
 
På söndagen avslutade vi med ett besök på Wasamuseét. Det är helt otroligt vilka arbeten man gjorde förr i tiden utan alla dessa maskiner man har idag och sen att det har bevarats flera hundra år på sjöbotten.
 
 
/Kram
Eftersom jag red dressyr igår så tänkte jag rida ut i skogen idag men direkt jag började skritta kände jag att hon haltade, hoppade av och kollade hovarna men hittade inget. Tog in henne i stallet och tog av benskydden då kände jag att hon var lite varm och svullen i vänster framkota. Så det var bara att sadla av igen, hon får vila över helgen så får vi se hur det är hoppas bara att det inte är ngt allvarligt.
 
 
Man kanske skulle ha en sådan här istället, nu när hade jag äntligen kommit igång med ridningen blir hon halt=(.
 
Istället tog jag en powerwalk med mina stavar och nu ska jag börja packa inför morgondagen då jag ska på en helgresa till Stockholm med jobbet.
 
/Kram Mia