PORTUGAL!


Idag är det exakt fyra veckor kvar till Helen, Sussi och jag åker på en träningsresa till Portugal. Det var ju Helen och jag som skulle ha åkt förra året men eftersom hennes mamma så tragiskt gick bort strax innan så var ju Sussi så gullig och ställde upp och följde men i sista minuten. Så i år åker vi alla tre och vi åker liksom förra året med Springtime travel som arrangerar i samarbete med Friskis&svettis så alla ledare och pass kommer från Friskis.
 
 
På den här stranden ska vi tillbringa en vecka med att springa, gympa, yoga och svettas mm. Självklart blir det ju en del sol och bad också om vädret tillåter.
 

Det blommar fortfarande i trädgården och snart är vindruvorna i växthuset klara att äta.
 

Nu är jag trött på att vara sjuk och längtar efter att kunna börja träna igen, har inte varit på gymmet på över en månad eftersom det har varit så fint väder.
 
/Kram Mia
 

MEM OCH STORA RENGEN!

I lördags tog jag en cykeltur ut till Mem för att njuta av en av dom sista riktiga sommardagarna när man kan bada och sola.
 

Tog ett dopp ute vid piren (var säkert över 20 grader i vattnet).
 

När jag låg därute kom värsta båten och gled in mot slussen, den var flaggad med en flagga från Marchallöarna som ligger nordost om Australien så dom har gjort en skaplig resa till lilla Söderköping men fin var den.
 

I måndags åkte jag med jobbet på två planeringsdagar till KFUMs lägergård Stora Rengen.
 

Vi jobbade på om dagarna och därefter hade vi en trevlig kväll på bryggan innan vi gick upp och grillade, åt god mat, pratade och skrattade till sent på kvällen (lite för sent eftersom vi skulle upp skapligt tidigt).
 

Sussi och jag i solnedgången.
 

I morse vaknade jag och var genomförkyld med världens hosta.så det var bara och ringa o sjukskriva sig.
 
Hoppas ni mår bättre än jag.
 
/Kram Mia

LÄGER OCH AUGUSTIFEST!

Förra lördagen var vi hos Janne och Maud och firade Maud som fyllde år, där blev vi som alltid bjudna på en massa god mat och även kräftor.
 

Cilla, Janne, Bosse, Micke, jag och Annelie.
 

I söndags var det åter igen dags att bege sig ut till Sikargården för en veckas läger med jobbet. Det är alltid lika roligt att komma dit och träffa Madde, Johan och Anita som driver Sikar.

Sussi, jag och tjejerna bodde i det gula huset som vi kallar pippi-huset. Första kvällen var det som vanligt lägerbål med korvgrillning nere vid sjön.
 

Vi har ju haft en otrolig tur med vädret den här veckan så dagarna har mest tillbringats nere vid sjön med att bada, ro och paddla.
 

En kväll hade vi disco och sista kvällen fick dom som ville åka med in till Norrköping och se på Rix Fm festivalen där bl.a Molly Sanden, Darin, Iza, Marcolioo och Anton Ewalds uppträdde.
 
 

Idag har jag mest slappat och varit uppe till Klarsjön, det är ju bäst att ta till vara på dom sista fina dagarna av sommaren för sen väntar en låång vinter.
Ikväll har jag varit inne på Augustifesten och sett på Peter Johansson som uppträdde där, han är ju så himla duktig och kan ju verkligen sjunga allt från rock till julspalmer. Idag bjöd han på en riktig rockkonsert.
 
I
 
Sov gott för det tänker jag göra nu.
 
/Kram Mia 

SISTA SEMESTERDAGEN!

Idag är sista dagen på min semester för imorgon drar vi iväg på läger till Sikargården i en vecka med jobbet så jag hoppas på fint väder i veckan som kommer.
I onsdags var Sofie och jag till Skänninge marken där jag åt Langos med räkor vilket var bra mycket godare än förra gången jag provade med grädde och jordgubbssylt. Vädret var fint och det är alltid mysigt att bara knalla omkring på marknader och titta på folk. Det finns nog inget ställe som man kan se så mycket olika konstiga människor på.
 

Nu har även Frissan återvänt hem efter att ha varit på rymmen i tre dagar, hon brukar ju aldrig vara borta så man blir ju lite orolig. Men det skulle ha varit intressant att veta var hon varit.
 

I går kväll var det en helt otroligt vacker himmel i solnedgången, den var alldeles neonfärgad i rosa som jag bara var tvungen att gå ut och fota.
 

/Kram Mia
 

AUGUSTI!

Vi har inget internet hemma så det har inte blivit så mycket skrivet här sista veckan, vet ej vad felet är men Telia har lovat att det ska varat fixat kl. 12 imorgon o är det inte det så kommer jag garanterat att meddela dom det för har jag tröttnat.
I onsdags var jag med Helen till F & S när hon körde igenom sitt höst pass och det var ett riktigt roligt pass så nu ser jag fram mot söndagskvällarna i höst  
I lördags kväll var Janne, Maud och Milla här så vi grillade lite o sen var Maud o Milla med bort till hästarna, Goodina blev så glad när någon ville kela med henne. 


Idag har jag suttit ute o solat lite men sen kände jag mig så sysslolös så jag tog cykeln ner till Alboga och gick 5 km slingan innan jag cyklade hem igen. Invigde även mina nya träningsbyxor som jag fyndade på rean. 


Hoppas ni har en bra sommar vad ni än gör. 

/kram Mia 

RSS 2.0