Idag är det exakt fyra veckor kvar till Helen, Sussi och jag åker på en träningsresa till Portugal. Det var ju Helen och jag som skulle ha åkt förra året men eftersom hennes mamma så tragiskt gick bort strax innan så var ju Sussi så gullig och ställde upp och följde men i sista minuten. Så i år åker vi alla tre och vi åker liksom förra året med Springtime travel som arrangerar i samarbete med Friskis&svettis så alla ledare och pass kommer från Friskis.
 
 
På den här stranden ska vi tillbringa en vecka med att springa, gympa, yoga och svettas mm. Självklart blir det ju en del sol och bad också om vädret tillåter.
 

Det blommar fortfarande i trädgården och snart är vindruvorna i växthuset klara att äta.
 

Nu är jag trött på att vara sjuk och längtar efter att kunna börja träna igen, har inte varit på gymmet på över en månad eftersom det har varit så fint väder.
 
/Kram Mia
 
I lördags tog jag en cykeltur ut till Mem för att njuta av en av dom sista riktiga sommardagarna när man kan bada och sola.
 

Tog ett dopp ute vid piren (var säkert över 20 grader i vattnet).
 

När jag låg därute kom värsta båten och gled in mot slussen, den var flaggad med en flagga från Marchallöarna som ligger nordost om Australien så dom har gjort en skaplig resa till lilla Söderköping men fin var den.
 

I måndags åkte jag med jobbet på två planeringsdagar till KFUMs lägergård Stora Rengen.
 

Vi jobbade på om dagarna och därefter hade vi en trevlig kväll på bryggan innan vi gick upp och grillade, åt god mat, pratade och skrattade till sent på kvällen (lite för sent eftersom vi skulle upp skapligt tidigt).
 

Sussi och jag i solnedgången.
 

I morse vaknade jag och var genomförkyld med världens hosta.så det var bara och ringa o sjukskriva sig.
 
Hoppas ni mår bättre än jag.
 
/Kram Mia
Förra lördagen var vi hos Janne och Maud och firade Maud som fyllde år, där blev vi som alltid bjudna på en massa god mat och även kräftor.
 

Cilla, Janne, Bosse, Micke, jag och Annelie.
 

I söndags var det åter igen dags att bege sig ut till Sikargården för en veckas läger med jobbet. Det är alltid lika roligt att komma dit och träffa Madde, Johan och Anita som driver Sikar.

Sussi, jag och tjejerna bodde i det gula huset som vi kallar pippi-huset. Första kvällen var det som vanligt lägerbål med korvgrillning nere vid sjön.
 

Vi har ju haft en otrolig tur med vädret den här veckan så dagarna har mest tillbringats nere vid sjön med att bada, ro och paddla.
 

En kväll hade vi disco och sista kvällen fick dom som ville åka med in till Norrköping och se på Rix Fm festivalen där bl.a Molly Sanden, Darin, Iza, Marcolioo och Anton Ewalds uppträdde.
 
 

Idag har jag mest slappat och varit uppe till Klarsjön, det är ju bäst att ta till vara på dom sista fina dagarna av sommaren för sen väntar en låång vinter.
Ikväll har jag varit inne på Augustifesten och sett på Peter Johansson som uppträdde där, han är ju så himla duktig och kan ju verkligen sjunga allt från rock till julspalmer. Idag bjöd han på en riktig rockkonsert.
 
I
 
Sov gott för det tänker jag göra nu.
 
/Kram Mia