Nu är den äntligen klar, mitt projekt som var min mjölkpall som jag började med redan förra året då jag såg en bild i en tidning om hur man gör den av en gammal lastpall. Så nu har jag roat mig i helgen med att  snickra och måla och vips så är den färdig.
 
 
Vi har även tagit itu med en förvuxen buske och när vi var klara var det inte mycket kvar av busken men desto mer ris i trailern som jag ska köra till tippen i morgon.
 


Dom får väl dåndimpen där när jag öppnar släpet.
 

Ha det gott och njut av att sommaren äntligen kommit.
 
/Kram Mia
Idag har jag varit till Lundby för att plocka jordgubbar, det fanns massor men dom var lite dåligt mogna så jag plockade inte så mycket utan åker tillbaka om några dagar när dom förhoppningsvis har fått lite mer sol på sig och mognat. Det är så gott att ha massor av jordgubbar i frysen att ta fram i vinter till smothies och dyl. Jag passade även på att köpa lite blommor där till ett projekt jag håller på med.
 

På eftermiddagen red jag ut en tur i skogen med hästen och därefter tog jag en cykeltur, det är väl bäst att träna på så jag kan hänga med Sussi när vi ska ut och hoja tillsammans.
På vägen hem cyklade jag förbi Venasjön där jag inte kunde låta bli att stanna till och fota denna vackra sommarkväll. Det är så lätt att bara fara förbi allt och glömma bort att stanna upp ibland och bara njuta av allt fint som vi har omkring oss.
 

/Kram Mia
Jag har ett tag funderat på att införskaffa mig en ny cykel med lite mer växlar som är lite mer en träningscykel och inte bara transportmedel. Så när XXL hade rea så slog jag till och köpte en Merida, har hittills inte tagit någon tur mer än prov cyklat här hemma eftersom jag varit förkyld i ca två veckor och därmed inte tränat alls. Men nu är jag på bättringsvägen så nu är det dags att ta tag i träningen igen.
 

Midsommarhelgen har mest tillbringats på jobbet men på midsommaraftonskvällen var vi bjudna till Tomas och Sussi där vi bubblade i deras nya spabad och åt god mat.
 
 
På midsommardagen var vi på kombinerad 40 och 50  års fest eftersom både Anders och Micke fyllde år.
 
 

När vi var där kom vi att prata om när vi var barn och samlade på mallrikar som man gick och grävde upp med fötterna i blåleran på sjöbottnen ute på landet, men det är visst inga fler än vi som bott ute på Djurön som hört talas om dom men Åsa hade kvar sin samling och så här ser dom ut. Det skulle va kul och veta om det är någon annan som vet vad det är.
 

 
Det har blivit olika formationer av leran som har stelnat.
 
/Kram Mia