Har inte skrivit här på ett tag, det har varit lite rörigt sista veckan. För det första satt MALIN i köket förra onsdagen när jag kom hem från jobbet, gissa om jag blev förvånad och glad för jag hade inte en aning om att hon var på väg hem från Australien.
Välkommen hem min kära dotter!
 
 
I helgen har vi haft kalas både i lördags när vi firade mig med lite gäster hemma och i söndags när vi firade Sofies 20 års dag.
Nu verkar det som våren har kommit även till oss, tog en promenad vid Ramunderberget i förrgår och blåsipporna blommade för fullt och jag såg två svarta huggormar.
 
 
I fredags köpte jag lite penseér som jag planterade så nu är det vårfint på trappen.
 
 
I går var vi på restaurang Meze i Norrköping och firade Malins födelsedag så nu är alla födelsaedagar i April avklarade för i år.
 
/Kram Mia
Är nu åter hemma i kalla Sverige efter en härlig helg i Budapest. Där nere var det vår och ca 20 grader varmt så man kunde sitta ute på cafeer och restauranger.
 
 
Penseerna blommade så fint i rabatterna.
 
 
Vi bodde på ett litet mysigt men fint hotell som hette Starlight suiten hotel som låg väldigt centralt med gångavstånd till det mesta. Något av det bästa med hotell är ju frukosten.
 
 
Min födelsedag firade vi den första kvällen på en restaurang där vi åt ungerska specialiteter.
 
 
Det finns gott om fina byggnadsverk i Budapest och en massa vackra broar över Donau som rinner mellan Buda och Pest som ligger på var sin sida om floden.
Här är Basilikan.
 
Slottet
 
Den största bron med slottet i bakgrunden
 
 
 Är man i Ungern måste man ju äta Gulaschsoppa, och så här glad blev NIklas när han fick en öl efter lite shopping.
 
Vi var på House of terror som är ett museum som handlar om förintelsen och Sovjetinvasionen, synd bara att alla skyltar och tal var på Ungerska.
 
Sofie och jag hittade ett shoppingcenter som nog var det största jag varit i, dom hade över 400 butiker.
 
Det finns flera olika stora bad i Budapest och ett av dom är Gellert som vi var på. Det är sett spa och termalbad som var otroligt vackert. 
 
 
Det var så varmt ute så man kunde njuta av solen när man satt i polen.
 
Sista dagen avslutade vi med en fika på ett café, jag såg inte till en budapestbakelse på hela resan utan det här är deras specialité men den var också god.
 
/Kram
 
 
 
 
Oj vad tiden går fort, det är redan Torsdag och imorgon åker vi till Budapest. Ska bli skönt att komma iväg från snön ett par dagar. Men det är ju så mycket att fixa bara för ett par dagar, mamma bor här och tar hand om katterna och Hella o Alicia är så gulliga och tar hand om hästarna. Idag är jag ledig och håller på att packa och städa lite så inte mamma får spader.
 
 
Jag som älskar Budapestbakelser, hoppas det är så varmt så man kan sitta ute och njuta av dom.
 
/Kram Mia