Har suttit klistrad vid TV´n hela eftermiddagen och följt den spännande finalen i hoppning och som dom gör det Peder och All in, går ut sist och gör exakt vad som krävs med minsta möjliga marginal och tar hem guldet åt Sverige här på hemmaplan.
 
Bild lånad från tidningen Ridsport.
 
Peder var ju även den som i fredags fixade så Sverige fick ett silver i lagtävlingen, laget bestod förutom Peder även av Henrik, Malin och Douglas som alla tre faktiskt har tävlat för Söderköpings Ryttarsällskap tidigare i sina karriärer vilket ju är lite roligt.
 
 
Läste en så bra artikel från en tidning som någon hade delat på Facebook där denna personen hade gått förbi Ullevi i Göteborg under EM där det var fullt med folk men inte en uniformerad polis så långt ögat nådde utan en liten tjej i reflexväst som visade folk tillrätta något för fotbollen att lära sig av ridsportsfolket så skulle vi spara många skattekronor varje år.
 
 
I helgen har det även medeltiden kommit till Söderköping i form av Gästabudet, var där en sväng på eftermidagen igår och köpte gott medeltidssurbröd som dom säljer på marknaden i kyrkparken.
 
 
Där fanns även fina hästar och ryttare.
 
 
På kvällen var vi en sväng med jobbet och tittade på gycklargruppen Mareld.
 
 
Hoppas även ni haft en bra helg.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
Vilken otroligt häftig känsla det var att i natt ge sig ut i mörkret på Stockholms gator för att springa tillsammans med tusentals andra personer, jag tror att det var närmare 40 000 anmälda till loppet.
 
 
Då alla startande springer i likadana tröjor så var det ett under att Sofie lyckades fånga mig på bild vid starten.
 
 
Taggad innan start, jag brukar aldrig bli speciellt nervös inför lopp men igår var jag faktiskt lite orolig att jag inte skulle hinna runt inom maxtiden då det är så dumt så att dom som startar sent har kortare tid på sig och jag startade i näst sista led.
 
 
Jag sprang loppet tillsammans med min bror men han startade i några startled tidigare än mig så jag sprang loppet själv, första kilometern sprang jag på helt otroliga 5.55 men då jag kände att jag inte skulle orka hela vägen i det tempot så saktade jag ner farten lite men gick ändå i mål på 1.11.27 vilket jag är jättenöjd med då det bara var andra gången jag sprang ett millopp.
 
 
Ytterligare en medalj att lägga till samlingen.
 
 
Måål för Patric, endast 4 minuter snabbare än mig. Det var så häftigt när man både framför och bakom sig såg alla löpare i samma färg på tröjorna som slingrade sig fram i ett myller längs med gatorna.
 
 
Patric och jag trötta men glada efter målgång.
 
 
I dag kändes kroppen helt ok bara lite stel, trodde ev att jag skulle känna lite mer i benen då hela loppet gick på asfalt men vi tog en lugn promenad för att mjuka upp kroppen lite innan vi for hem igen, imorgon är det slut på ledigheten och dags att börja jobba igen så för att summera semestern så har den varit bra trots att man kanske hade önskat lite bättre väder men det har varit perfekt rid och träningsväder så jag är nöjd och det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet med nya krafter.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
Ikväll blev det en tur i skogen efter dom senaste dagarnas träning på ridbana så det blir lite omväxling för henne, trodde att flugorna skulle ha lugnat ner sig till kvällen men inte då.
 
 
I söndags var vi i "juntan" vårt gamla tjejgäng som bestod av grannar sedan den tiden vi bodde utanför Mogata bjudna till Lenas sommarstuga nedanför Valdemarsvik.
 
 
Hon hade fixat så fint och bjöd på kräftor med tillbehör.
 
 
Och därefter ost och kex.
 
 
Nu har jag börjat min sista semestervecka och det känns som jag har fullt upp hela dagarna men jag tycker att jag har gjort mycket den här semestern så den här sista veckan tänkte jag ägna åt att få lite ordning här hemma både inne, ute och i stallet. Igår sprang jag mitt sista pass inför Midnattsloppet på lördag och imorgon ska jag in till Stadium i Norrköping för att hämta ut min tröja och nummerlapp.
 
/Kram Mia