Igår var Sussi och jag till Linköping för lite shopping, främst var det Löplabbet vi skulle till för att införskaffa oss nya löpardojor till våren. Killen vi fick hjälp av var otroligt proffsig och filmade oss både bakifrån och från sidan för att kolla vårat löpsteg och vår löpteknik. Han gav oss lite tips och råd men i det stora hela tyckte han att vi hade bra löptekning så det bådar ju gott för framtida lopp.  När vi var i Portugal för två år sedan köpte jag ett par skor av märket Brooks som jag bara älskar och inte har hittat på något annat ställe, jag blev så glad när dom hade exakt samma sko fast i en annan färg och till råga på allt med 25% rabatt så dom fick självklart följa med hem.
 

Efter ett antal timmar på stan så gick vi till en mysig kina restaurang och åt lunch.
 

Helgen som gick tillbringades mest med familjen. på lördagskvällen hade vi lite familjemys med en försenad kräftskiva och spelade sällskapsspel. På söndag f m var jag till kyrkan och lyssnade på musik då det var en Equmenisk musikgudstjänst och därefter var vi på Å-cafet och åt plankstek, själv åt jag fiskplanka med gös.
 
 
Jag skulle ju egentligen varit ledig den här helgen men pga sjukdom på jobbet så fick jag jobba kväll och natt i söndags men det sitter ju aldrig fel med lite extra pengar så det var helt ok och om bara drygt en månad så kommer jag ju att tillbringa en vecka här och bara slappa.
 
 
/Kram Mia
 
 
Oj vad fort den här helgen har gått, jag jobbade på trettondagsafton men har sen varit ledig resten av helgen. Vi var bortbjudna till grannar både torsdagskvällen och fredagskvällen. På lördagskvällen var Anders och Marie som är ett par goda vänner som vi inte umgås med så ofta nu för tiden hemma hos oss,  vi åt, babblade om allt möjligt och spelade spel.
 
 
Trots att det blev sent så masade jag mig upp tidigt på söndags morgonen och följde med Sussi, hennes syster Hanna och hennes son Mattis till golfbanan i Åtvidaberg för att åka skidor.
 

Det var första gången sen Vasaloppet som jag stod på ett par skidor, jag hade inte ens plockat ur dom ur fodralet för när jag kom i mål så var jag ganska trött på skidåkning så att säga.
 

Men det var faktiskt ganska kul att åka nu igen när man inte har någon press på sig att man måste träna inför något, utan bara åka för att det är roligt och det är ju en otroligt bra träningsform för hela kroppen. Däremot så ångrar jag absolut inte att jag bestämde mig för att genomföra tjejklassikern och är jätteglad att jag har gjort Tjejvasan men jag tror inte att jag kommer att göra om just den någon mer gång. Jag var även på F & S i går kväll där ledarna körde igenom sina nya pass för säsongen och testade Helens pass och tittade på när Britt körde sitt som var ett Limitid edition special pass och som ska bli kul att testa.
 
/Kram Mia
 
 
Tänk att det ligger ett helt nytt år framför oss som ett oskrivet blad som bara väntar på att få fyllas med en massa nya skojsigheter. Hur är det? Gav ni några nyårslöften? Själv ger jag inga speciella nyårslöften men däremot brukar jag försöka sätta upp lite nya mål inför ett nytt år.
 
Bild lånad från;produktivitetsbloggen
 
Det finns något som kallas för SMARTa mål och det står för;
S - Specifikt, d.v.s att det ska vara något speciellt inte bara t.ex att börja träna utan jag vill kunna springa x km.
M - Mätbart, det betyder att du inte bara ska springa utan bestämma x antal km.
A - Acepterat, du ska göra det för din skull och inte för någon annan.
R - Realistiskt, det ska vara möjligt att genomföra, har du aldrig sprungit så är det kanske inte ett maraton som ska vara målet utan kanske 5 km.
T - Tidsbestämt, bestäm när du ska kunna springa 5 km och gör upp en plan för det.
 
Jag har inte satt upp några specifika mål för 2017 än men däremot har jag flera roliga saker som redan är bokade, en resa till Teneriffa i mars och en till Kroatien i juni när Bosse fyller år. Sen ska vi på Peter och Bruno on tour i februari som Bosse fick biljetter till av mig i julklapp.
 
 
Hoppas ni hade en tevlig nyårsafton, själv hade jag en jättemysig kväll som bestod av nyårspromenad i Norrköping, fyrverkerier, god mat och lekar tilsammans med ungdomarna på mitt jobb.
 
/Kram Mia