90-TALSSHOW PÅ KOPPARHAMMAREN!

Så var även den här helgen slut, har haft trevligt besök av min bror med familj under helgen. I går tillbringade vi dagen uppe vid Klarsjön med att sola och Patric tog till och med ett dopp för första gången i år. Därefter åkte vi hem och grillade innan vi åkte in till Kopparhammaren för att se deras krogshow "Back to the 90´s".
 
 
Ida, Kattis och jag i väntan på att showen skulle börja.
 
 
Duktiga Ellenor Leone som sjöng sången från "Sjönheten och odjuret" i deras Disney popuri. Därefter bjöd dom på en kanonbra show med full fart från början till slut.
 
 
Idag har jag fixat till hästarnas sommarhage och även släppt bort dom i den hagen, Millan vet direkt vart vi är på väg så skulle jag släppa henne skulle hon nog springa dit själv.
 
 
Hon måste även alltid klia sig vid ett speciellt träd när hon kommer dit innan dom far iväg i full fart.
 
 
Idag var även sista dagen för att samla poäng till Motionsracet där vi har deltagit med ett lag från jobbet, ska bli spännande att se hur det går för vi har legat etta nästan hela tiden men sista veckan har man inte kunnat se dom andra lagens poäng utan bara våra egna. Så ikväll avslutade jag den utmaningen med ett svettigt Friskis&svettis pass för sista gången den här terminen.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 

VÅRRUSET!

Igår var det åter dags för det traditionella vårruset, vet inte riktigt hur många gånger jag sprungit det men det börjar bli en hel del vid det här laget.
 

Igår var vi ett härligt gäng från min arbetsplats och ett annat ställe inom vår enhet, det var jag, Frida, Julia och Sussi plus ytterligare två tjejer, Malin och Emma.
 
 
Lyckades hitta den här bilden som vårrusets fotograf har tagit, typiskt nog precis när jag höll på att ta upp ett papper ur fickan. I år var det en ny bansträckning som jag tyckte var mycket roligare, framförallt så slapp man springa uppför Drottninggatan som mest består av kullersten och spårvagnsspår där det finns stor risk att trampa snett och stuka till sig.
 

Sussi och jag efter målgång, jag hade som mål att springa under 30 minuter men jag slutade på 33 minuter och Sussi var snabbare och sprang in lite före mig på 31 minuter. Att det ska vara så omöjligt att få bort dom där sista ynkliga minuterna.
 
 /Kram Mia

BRÖLLOP!

Igår åkte Malin och jag upp till Rimbo som ligger utanför Norrtälje för att vara med på ett bröllop mellan Philippa och Jimmy där Malin även skulle vara tärna.
 
 
Philippa som gifte sig är dotter till nära vänner till oss och Malin och hon har känt varandra hela livet, dock har vi inte träffats mer än ett par gånger per år då dom bott ganska långt borta.
 
 
Bröllopet ägde rum i en liten gullig kyrka som heter Skederids kyrka.
 
 
Deras barn Tess, Ellinor och Hampus som var brudnäbbar var så fina men tyckte det var roligare att blåsa såpbubblor som alla gäster fick att blåsa på brudparet istället för dom traditionella risgrynen.
 
 
Den traditionella kyssen, visst är det härligt med bröllop.
 
 
Efter vigseln bjös gästerna på en buffe av olika rätter.
 
 
Malin var inte bara tärna utan hade även bakat den fina bröllopstårtan till brudparet.
 
 
Nu ska jag snart åka till jobbet för det fanns ingen vikarie till natten och imorgon ska jag ladda  upp för vårruset som går imorgon kväll, då vi även hoppas på att vädergudarna är med oss så vi slipper springa i ösregn som vi fick göra förra året..
 
/Kram Mia
 

YOGA OCH PLANERINGSDAGAR!

Nu har jag landat i soffan efter en stressig dag med möten och kontorsarbete som jag inte hann klart med och sen avslutade jag kvällen med ett mysigt yoga pass i kyrkan, det gäller att få balans i livet mellan stress och harmoni så tror jag att man klarar av dom vardagliga problemen bättre.
 
 
Igår kom jag hem efter att ha varit på planeringsdagar med mitt arbete, känner mig fortfarande lite seg eftersom det har varit två intensiva men trevliga dagar och det blir ju inte så mycket sömn som hemma när man är iväg och sover borta.
 
 
Innan middagen så passade Sussi, Calle och jag på att ta en löprunda på nästan 8 km på jättefina vägar i skogen runt Yxnerum och det var så kul för det gick så lätt att springa förutom i vissa backar.
 
 
Därefter blev vi serverade en god trerätters middag som avslutades men en sockerbomb bestående av en marängbakelse som bara smälte i munnen.
 
 
/Kram Mia
 
 
 

SKÖNA MAJ, VÄLKOMMEN!

Äntligen är maj månad här med lite värme som förhoppningsvis stannar kvar.
 
 
Valborg blev en lugn kväll då vi åt lite god mat och sedan åkte Maud och jag ner till Söderköping för att lyssna på lite musik och titta på majbrasan, det var Joyvoce kören från Söderköping och Peter Malmberg som stod för underhållningen, det är inte jätteviktigt för mig att fira Valborg men lite tradition är det allt att se någon eld.
 
 
Idag har jag njutit av det fina vädret och istället för första majtåg så tog jag en egen sväng ut i skogen med hästen.
 

Det är inte ofta dom här två kan samsas om samma mat eller vatten men idag gick det tydligen bra.
 
 
För övrigt har jag haft en lugn ledig helg då jag inte gjort så mycket utan mest hållit på hemma och i trädgården men igår tog jag en joggingtur vid SoK , det är ju bara två veckor kvar till vårruset så det är väl dags att komma igång nu. Hoppas ni haft en bra Valborg vad ni än har hittat på.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0