Så var även den här helgen slut, har haft trevligt besök av min bror med familj under helgen. I går tillbringade vi dagen uppe vid Klarsjön med att sola och Patric tog till och med ett dopp för första gången i år. Därefter åkte vi hem och grillade innan vi åkte in till Kopparhammaren för att se deras krogshow "Back to the 90´s".
 
 
Ida, Kattis och jag i väntan på att showen skulle börja.
 
 
Duktiga Ellenor Leone som sjöng sången från "Sjönheten och odjuret" i deras Disney popuri. Därefter bjöd dom på en kanonbra show med full fart från början till slut.
 
 
Idag har jag fixat till hästarnas sommarhage och även släppt bort dom i den hagen, Millan vet direkt vart vi är på väg så skulle jag släppa henne skulle hon nog springa dit själv.
 
 
Hon måste även alltid klia sig vid ett speciellt träd när hon kommer dit innan dom far iväg i full fart.
 
 
Idag var även sista dagen för att samla poäng till Motionsracet där vi har deltagit med ett lag från jobbet, ska bli spännande att se hur det går för vi har legat etta nästan hela tiden men sista veckan har man inte kunnat se dom andra lagens poäng utan bara våra egna. Så ikväll avslutade jag den utmaningen med ett svettigt Friskis&svettis pass för sista gången den här terminen.
 
/Kram Mia