Oj det har visst gått ett tag sen jag skrev något sist men det har inte hänt så mycket i mitt liv dom sista veckorna.
 
 
Det har inte ens blivit någon träning mer än lite promenader, dels pga tidsbrist och dels pga att jag inte har haft någon tränings inspiration. Igår fick jag dock fram stavarna och tog en rejäl promenad i raskt tempo med dom i den kalla krispiga luften, termometern låg på nästan -10 grader när jag kom hem.
 
 
Har börjat pyssla lite inför julen så häromdagen tog jag tag i att polera kristallkronan som oftast bara blir gjort en gång om året för det tar sån tid och den är så skör så den nästan ramlar söner när man tar i den.
 
 
Jag har ärvt den här gamla fina kristallkronan av min kära mormor så den vill jag vårda ömt och nu glänser den så fint igen.
 
 
Var inne i stan häromdagen och köpte lite julklappar och nu märks det att vi börjar närma oss julen, på varuhuset i stan hade dom fått upp en gigantisk julgran, den var väldigt Amerikansk men väldigt fin.
 
 
/Kram Mia
Har idag varit på en jätteinspirerande föreläsning av en äventyrsguide som hette Niklas och kom från Swett som anordnar äventyrliga vandringsresor.
 
 
Dom anordnar bl.a resor till Kebenekaise, Inkaleden och Killimanjaro. Vi som var på föreläsningen var tre av fyra som nästa sommar har planerat att bestiga Kebenekaise så det var bra att få lite tips och ideér om vad man ska tänka på. Vi ska dock göra det själva men samtidigt så blev man ju jättesugen på att följa med på någon av deras andra resor som dom anordnar.
 
 
Innan vi gick dit så träffades vi på Pappa Grappa och tog en sallad, det var nog en av dom godaste Cesarsallader som jag ätit.
 
/Kram Mia
 
 
 
I helgen har jag och mina kära vänner Sussi och Hella varit på Spa på ett gårdshotell
som heter Himmelsby och som ligger mitt ute i ingenstans utanför Mantorp.
 
 
Vi blev väl mottagna och fick vårt rum som låg i ett anex som hette Änglavingen direkt när vi kom dit.
 
 
Efter att vi installerat oss så var det dags för lunchbuffé, buffén bestod av både kalla och varma rätter.
 
 
Efter lunchen så hade vi lite olika behandlingar inbokade. Själv var jag på en jätteskön hotstonemassage, som bestod av en ryggmassage med varma lavastenar.
 
 
Efter behandlingarna bekantade vi oss med Spaavdelningen som hade några olika bastubad.
 
 
Tyvärr så hade dom alldeles för få bad i förhållande till besökare så tidvis var det fullt i alla bassänger både ute och inomhus.
 
 
För övrigt var allt jättebra, fantastiskt god mat och en otroligt fin och mysig mijlö överallt. Inom en snar framtid öppnar dom även upp en helt ny spaavdelning i romersk stil med bassänger och saltgrotta så då lär det ju bli bättre med plats för alla.
 
 
Middagen var även den fantastisk god och bestod av en en trerättersmeny.
 
 
Tack tjejer för ytterligare en fantastisk upplevelse tillsammans med er.
 
/Kram Mia