I helgen har jag och mina kära vänner Sussi och Hella varit på Spa på ett gårdshotell
som heter Himmelsby och som ligger mitt ute i ingenstans utanför Mantorp.
 
 
Vi blev väl mottagna och fick vårt rum som låg i ett anex som hette Änglavingen direkt när vi kom dit.
 
 
Efter att vi installerat oss så var det dags för lunchbuffé, buffén bestod av både kalla och varma rätter.
 
 
Efter lunchen så hade vi lite olika behandlingar inbokade. Själv var jag på en jätteskön hotstonemassage, som bestod av en ryggmassage med varma lavastenar.
 
 
Efter behandlingarna bekantade vi oss med Spaavdelningen som hade några olika bastubad.
 
 
Tyvärr så hade dom alldeles för få bad i förhållande till besökare så tidvis var det fullt i alla bassänger både ute och inomhus.
 
 
För övrigt var allt jättebra, fantastiskt god mat och en otroligt fin och mysig mijlö överallt. Inom en snar framtid öppnar dom även upp en helt ny spaavdelning i romersk stil med bassänger och saltgrotta så då lär det ju bli bättre med plats för alla.
 
 
Middagen var även den fantastisk god och bestod av en en trerättersmeny.
 
 
Tack tjejer för ytterligare en fantastisk upplevelse tillsammans med er.
 
/Kram Mia
 
I måndags var Sussi och jag och  hälsade på min dotter Malin på hennes nya jobb vid NW i Linköping där dom hade kundklubbskväll med Halloween tema, jättekul att få se hennes nya arbetsplats.
 
 
Inte ofta man får ha spöken och skelett som ledare. Malin hade anmält oss till ett pass som bestod av en kombination av BodyAttack, Bodypump, Grit och BARRE, där fem ledare hade mixat sina pass så man hade många ögon på sig. Hade bara testat Bodypump tidigare så det var en tuff utmaning, hade sån träningsvärk i benen dagen efter men det var jättekul. 
 
 
Igår var jag även med på F&S löpträning och det var riktigt kul för det gick så lätt att springa i den syrerika fuktiga luften, vi sprang lite olika intervaller i backar utmed elljusspåret.
 
 
Idag har jag suttit på kontoret hela dagen så det känns som att det aldrig blev något dagsljus över huvudtaget. Börjar verkligen längta till att få plocka fram adventsljusen som lyser upp lite i mörkret.
 
 /Kram Mia
 
 
 
Har haft en mysig ledig helg tillsammans med nära och kära. I fredags kväll så var tjejerna hemma, då jag hade fixat iordning plankstek till oss att festa på.
 
 
Malin hade även med sig ett nytt spel som hette Concept som vi roade oss med att spela. Ett roligt spel som enkelt förklarat gick ut på att man med bilder skulle få medspelarna att förstå ett ord eller mening.
 
 
Igår så tog jag stavarna och vandrade 5 km spåret på Petersburg i rask takt, vilket är rejält jobbigt men bra träning då det är väldigt backigt bitvis.
 
 
Passade även på att ta ett varv i trapporna upp till Ramunderberget, dom drygt 300 trappstegen uppför berget suger ordentligt i benen.
 
 
På kvällen hade vi bjudit hem några grannar för lite mat och kortspel. Idag har jag haft en riktig återhämtningsdag, dvs inte gjort något särskilt. Hoppas ni haft en fin helg då vi även har skänkt en extra tanke och kanske tänt ett ljus för dom som inte finns med oss här på jorden längre.
 
/Kram Mia