I dag är det första advent och den här helgen har vi tillbringat hos min bror i Stockholm, igår när vi kom upp åkte vi in till Gamla stan där det var julmarknad. Det var en gammaldags jättemysig marknad med små bodar som hade riktigt fina saker med allt från änglar, tomtar, polkagrisar, brända mandlar och mycket mera.
 
 
Sen avslutade vi kvällen med att åka hem till dom och äta en underbar god femrätters meny med Italiensk mat med gott vin därtill och som vanligt massor av prat och skratt.
 
I fredags bakade Malin ett jättefint pepparkakshus som hon designat helt själv, det var inte det lättaste att montera ihop alla dela men med limpistol och lite tålamod gick det bra.
 
 
Så här fint blev resultatet.....
 

Hoppas ni alla har haft en fin första advent.
 
/Kram Mia
 
 
 
Nu skulle det vara fint med lite snö som lyser upp fram till jul, det blir ju lite mer julstämmning då och även ljusare och inte så lerigt överallt. Jag har nog bara sett solen en gång i november och det var häromdagen när jag tog en promenad.
 
 
I tisdags när jag åkte ner till stan så stod den här älgkon med sin kalv utmed vägen och dom ville gärna vara med på bild.
 
 
Just nu så har jag lite ont i halsen så jag har tagit det lugnt med träningen sista veckan men hoppas snart komma igång igen och hästen har tappat en sko så även hon får vila nu.
Idag har jag börjat plocka fram alla adventssakerna så imorgon ska jag städa och fixa så det är klart till på söndag.
 
/Kram Mia
I lördags var vi på 50 års fest i Petersburg, det var en kompis Susanne som fyllde. Dom hade gjort så fint och allt gick i olika nyanser av tukos.
 

Det bjöds på god mat och dryck och därefter var det dans till Willy som spelade. Födelsedagsbarnet och jag i våra turkosa klänningar.
 

Det var även en tävling i bästa klädsel som jag till min stora förvåning vann med min prickiga 50-tals klänning som jag köpt i Lettland. Priset var en burk med turkosa skum pingviner.
 
Idag har den första jultomten för i år fått flytta in hos oss, jag kunde inte motstå den när jag var på Jem&fix o köpte spån.
 


Oj vad tiden går fort det är ju snart första advent. Det känns som det är färre timmar på dygnet så här års, min vardag går just nu åt att jobba, sköta hästar och försöka hinna träna lite också,
 
/Kram Mia