Ville bara titta in och önska alla mina vänner ett gott slut och ett gott nytt år. Själv kommer jag att tillbringa kvällen och natten på jobbet. 

/Kram Mia

Skriv inläggstext 

 
Här hemma har vi haft en lugn och fridfull jul som vi startade i vanlig ordning med tomtegröt, skinksmörgås och Bingolotto på kvällen innan julafton. Tyvärr vann vi ingenting i vanlig ordning, alla säger att dom vinner men jag tror inte ens att vi har vunnit en ny lott någon gång.
 
 
På julafton åkte vi först ut till min mamma på en fika och julklappsbyte. Därefter åkte vi hem och kollade på Kalle och hans vänner.
 
 
Efter att vi ätit oss mätta på julmat så spelade vi Hazard och delade ut julklappar.
 
 
Efter att mest ha suttit still igår och inte rört på oss så mycket så tog Malin och jag en promenad innan maten i det fina vädret runt en liten sjö som ligger ovanför Klarsjön och som heter Svartsjön. För övrigt har jag pysslat med hästarna, spelat spel och tagit det lugnt i största allmänhet idag.
 
 
Hoppas ni har haft en fin jul med era nära och kära, nu är det snart natti natti för jag börjar jobba tidigt i morgon.
 
/Kram Mia
 
I går var jag och Yvonne på Smedby Gårds luciafirande, dom har byggt ett jättefint nytt ridhus där som hade en väldigt speciell men funktionell öppen planlösning med stalldel utmed hela ridhuset som jag passade på att spana in när jag var där.
 
 
Dom bjöd på fina riduppvisningar.
 
 
Uppvisning av polishunden Melvin i arbete och ett fint luciatåg bjöd dom också på, därefter var jag i St Laurenti kyrka där dom traditionsenligt sjunger in julen sista söndagen innan jul, alltid lika mysigt och stämmningsfullt så att man får lite julkänsla.
 
 
 
Nu är jag även klar med mitt projekt stolsmålning som jag började med förra helgen, jag var så trött på alla mörka stolar i olika färger så jag tog och målade alla vita och bytte ut tyg på en del så att dom matchar varandra.
 
 
Och så här blev resultatet när jag var färdig, kan inte riktigt bestämma mig om jag ska måla bortet också men det får vänta så länge och det går ju bra att lägga på en duk så syns det inte så mycket av bordet.
 
 
Nu har jag fixat i ordning och städat lite inför morgondagen då mina kära arbetskamrater kommer hit för lite möte och julmys.
 
/Kram Mia