Just nu sitter jag och ser på OS det är terrängprovet i Fälttävlan nu och det händer saker hela tiden, hu det är inget för mig. Förut idag blev det lite tömkörning på ridbanan eftersom Goodina har gått ett par veckor på bete så tog vi det ganska lugnt men hon kändes mjuk och fin förutom att hon var så irriterad på alla bromsar. Så då gick vi en sväng på vägen istället där det fläktade lite. Det är inte lätt att fota samtidigt som man tömkör =).
 
 
Jag provade också mina nya benskydd som jag köpte i Ullared och jag tycker dom verkar bra.
 
 
/Mia
 
 
Idag har Malin, Sofie och jag varit till Stendörrrens naturreservat utanför Nyköping, det är ett underbart ställe med hängbroar ut på klippor men vädret blev tyvärr inte så bra som dom utlovat.
 
Sofie och Malin på en av broarna
 
 
När vi kom hem gick vi och hämtade hem hästarna så dom fick inviga sitt nya stall. Dom tyckte det var skönt att komma in och slippa alla flugfän ute.
 
 
Millan passade på att ta en tupplur när hon fick komma in=).
 
 
/Mia
 
 
 
 
 
 
Nu är stallet äntligen klart för inflyttning. Så här såg stallet ut innan jag började med renoveringen. Det var ganska välbehövligt, eller hur?
 
FÖRE
 
 
EFTER
 
Och så här fint har det blivit nu efter ett antal timmars snickrande och målande, man kan knappast tro att det är samma stall.  Malin har varit jättegullig och hjälpt mig att både måla och städa.
 
Jag hade tänkt ta hem hästarna från betet i morgon så dom får inspektera sitt nya stall.
/Mia