Eftersom det inte är direkt badväder ute så kommer ett litet filmtips till er som tycker om hästar, War Horse av Steven Spielberg som jag såg häromdagen var ganska sorglig men helt klart värd att titta på.
 
 
Idag känner jag mig mycket bättre så dels tog jag en promenad, den första på över en vecka för övrigt sen har jag även bakat jordgubbsmuffins om det är någon som är sugen på fika.
 

Just nu finns det så mycket fina blommor i trädgården(dom är väl dom enda som tycker om det här vädret) så jag passade på att leka lite med kameran.
 

/Kram Mia
Oj oj, Goodina börjar bli riktigt betesfet vilket hon aldrig brukar bli men i år verkar gräset vara riktigt näringsrikt och dom har ju obegränsade mängder i stora hagen. Igår masade jag mig bort trots feber och tittade till dom och dom var verkligen sugna på att följa med hem, gick med ända till grinden vilket dom aldrig brukar göra men bara jag blir frisk ska dom få komma hem.
 

Idag är jag glad att jag inte är på Bråvalla i åskovädret, Malin och Sofie är där med ett gäng kompisar men jag hoppas verkligen att dom har klarat sig från det värsta ovädret.

/Kram Mia
 
I födelsedagspresent från Malin och Sofie fick Bosse en middag så igår kväll var vi på Texas Longhorn. Det var första gången jag var där men det var helt ok, god mat och mysig miljö synd bara att det är så kallt ute så man inte kunde sitta utomhus.
 

Själv åt jag typiskt Amerikanska ribs med pomme och cole slaw.
 
 
Nu har jag även helt plötsligt två stycken resor inbokade i sommar, dels en till Tallin med Ulla-Britt (en god vän från Karlsborg) och en resa till Rhodos i slutet av Augusti tillsammans med Sofie (blev en utlandsresa istället för spa som egentligen var hennes present till mig).
 
 
Just nu har jag ont i halsen och värk i hela kroppen, vilket jag har haft i snart en vecka så jag har varken tränat eller kunnat ta hem hästarna och börja rida som det var tänkt den här veckan men hoppas det snart blir bättre.

/Kram Mia