Idag har jag plockat dom första kantarellerna, trodde knappast att det skulle bli någon svamp i år då det har varit så otroligt torrt i markerna.
 
 
Men man kan ju förstå var uttrycket ploppa upp som svampar ur jorden kommer ifrån, dom ligger där och bara väntar på lite regn och plopp så från ena dagen till den andra finns dom där.
 
 
Igår kväll var jag på löpträningen med F&S då vi tränade efter en skala som heter borgskalan där man uppskattar sin ansträngning efter en skala 6-20, vår tränare talade om ungefär vid vilken nivå man skulle ligga i dom olika intervallerna. Jobbigt men jättekul pass.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
Ja det är faktiskt en riktig stork som har flyttat in på gärdena runt omkring oss, tydligen är det en ungstork enligt fågelskådarna som var här och fotade och då dom inte häckar här i vanliga fall så är det tydligen väldigt ovanligt att dom uppehåller sig i våra trakter.
 
 
I helgen har jag arbetat men igår var jag uppe i Petersburg och tränade backlöpning då det finns en monsterbacke där, orkade dock bara springa den tre gånger upp och ner innan benen brann av mjölksyra.
 
 
Dagen avslutades med ett besök på Österns stjärna i Söderköping.
 
 
Idag har Sofie och jag varit på gymmet en sväng, jag körde ett varv i deras X-force maskiner där man arbetar med negativ träning så jag kommer nog att ha träningsvärk i morgon.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
Igår var Sofie och jag till Linköping och besökte matmarknaden på Augustifesten. Vi började med ett fikabesök hos Malin på Espresso House.
 
 
Därefter tog vi en sväng på marknaden där vi även åt lunch.
 
 
Passade även på att köpa lite rolig pasta i det Italienska ståndet.
 
 
Många olika länder var representerade men mest var det ju mat som serverades och det räcker ju med en måltid, själv valde jag mat från det Franska köket nämligen deras klassiska Biff Bourgingon medan Sofie åt Langos.
 
 
Passade också på att besöka Löplabbet när jag var i Linköping då det inte finns i Norrköping och kom därifrån med ett par nya löparskor från Saucony, har inte testat dom förut med hört mycket bra och dom satt jätteskönt på foten så vi får hoppas dom blir bra.
 
 
I går kväll så var jag och testade på Friskis&Svettis löpträning som dom har startat upp på onsdagskvällar vid SOK-stugan i Söderköping. Jättekul intervall pass som leddes av en trevlig tjej som hette Linda som körde hårt med oss så jag var totalt slut efteråt. Har ju saknat någon form av löpträning i Söderköping så det är jättekul att dom har börjat med det.
 
 
/Kram Mia