Igår så sprang jag mitt livs längsta lopp någonsin och det gjorde jag i Lidingö halva som går över 15 km i ganska tuff terräng, så här kommer en racerapport därifrån.
 
 
Jag startade dagen redan klockan 4 på morgonen då väckarklockan ringde för att åka in till stan och ta bussen upp till Stockholm och vidare med tunnelbana ut till Lidingö, så innan det var dags för start var jag både frusen och inte direkt superpigg.
 
 
Det var så kallt när jag kom upp men till slut valde jag att springa i långärmad tröja med väst över och det var ett smart val då jag var lagom varm genom hela loppet.
 
 
Lagom till start började solen att värma så innan jag begav mig iväg ut på banan började jag att tina upp. Banan är väldigt vacker, man springer mycket utmed vatten men det är samtidigt en mycket krävande bana med varierande underlag och mycket branta backar med både uppför och nedförslöpning som sliter ganska mycket på benen, fast det är mindre ansträngande i övrigt att springa utför så där kan man ju spara in tid om man vågar.
 
 
Sista kilometrarna fick jag riktigt ont på utsidan av vänserfoten så jag missade tyvärr mitt mål att springa under två timmar för tidigare i loppet låg jag vldigt bra till med tiden men tappade därför mycket i slutet men sprang in på tiden 2.02.34 till slut vilket jag är nöjd med och då det är en tuff bana så är det svårt att jämföra tider med stadslopp som jag springer mest. Fick vid målgång en jättefin medalj att vara stolt över och en ros av Sussis gulliga föräldrar.
 
 
Därefter följde en lång väntan på att Sussi och hennes syster skulle komma i mål på stora Lidingöloppet då jag skulle åka med dom hem. Sussi fick tyvärr bryta efter 2 mil vilket var tråkigt men hon kände att kroppen fick ta för mycket stryk och då är det ju klokt att ta det beslutet.
 
/Kram Mia
 
 
Inlägget innehåller reklam.
 
Idag har jag verkligen pysslat om mig själv och fixat till både naglarna och håret. Naglarna var jag hos en kompis dotter Anna som nyligen har öppnat salongen Lash X i Söderköping, hon håller främst på med fransförlängning och ni hittar henne på insta @lashxsodekoping. Jag valde att inte göra någon förlängning utan bara lägga på gele på mina egna naglar.
 
 
Därefter åkte jag till min dotter Sofie som både klippte av en del på längderna och klippte upp håret samt la i lite ny färg. Hon börjar snart att jobba på en ny salong som inom kort öppnar i Norrköping och som kommer att heta NP hairstation och kommer att ligga vid tågstationen.
 
 
Just nu håller jag på att packa inför Lidingöloppet och kan inte bestämma mig vilka kläder som är lämligast att springa i när det bara kommer att vara ca 5 grader när jag startar, det värsta som finns är att vara alldeles för varmt klädd samtidigt vill man ju inte frysa ihjäl innan man kommit igång att springa och blivit varm.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad gör man när man har lite vila från träningen, jo då kan man passa på att fixa till en möbel som jag har funderat på ett tag och nu fick jag lite tid över.
 
 
Fick för mig att byta ut en liten soffa hemma mot en skänk som man har lite mer glädje av då den även är en förvaringsmöbel.
 
 
En liten söt men trött kisse. Jag läste någonstans att man blir en blandnig av dom 6 personer som man umgås mest med och då jag umgås mycket med kissemissarna så är det väl inte så underligt att jag tycker om att sova. Men skämt å sido så kanske det ligger något i det att man ska omge sig med människor som ger en goda vanor och som man trivs tillsammans med och även delar liknande värderingar ned så tror jag att man mår så mycket bättre än att umgås med energitjuvar.
 
/Kram Mia