GOD FORTSÄTTNING!

Frissan väntar på tomten.

 
Hoppas att ni haft en lugn och skön jul med mycket god mat och trevliga julklappar, det har i alla fall jag haft och själv fick jag lite av varje bl.a lukta gott från Viktoria Secret, presentkort, bok, nagelkit och ett sånt här fint sadelunderlägg i fårskinn.
 
Idag har jag gjort kalkon till middag för första gången, det är väl det man ska äta på juldagen? Malin och jag har även fixat till gelénaglar med nagelkittet jag fick i julklapp. Vi har också tagit bort en framsko på Goodina som hon halvt hade trampat av sig så nu får jag ringa hovslagaren så fort det blir vardag igen.
 
En härlig vinterbild på hästarna från förra vintern då vi hade snö, det är inte utan att man saknar snön lite så man kan åka skidor.
 
 
/Kram Mia
 
 

JULAFTON!

 
 
 

/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
 
 

ÅRETS MÖRKASTE DAG!

Hej hoppas att ni inte stressar ihjäl er i all julhets, själv är jag hemma och är sjuk, skulle ju ha jobbat hela helgen. Som tur var hade jag gjort klart det mesta så det är bara granen och lite julpynt kvar. Frissan har intagit platsen på julgransmattan och väntar på granen som fortfarande står kvar i skogen, jag har sett ut en gran så det är bara och hämta den.
 

Häromdagen när jag var i stan kunde jag inte motstå denna fina krona som nu lyser upp våran altan på baksidan så fint.
 

Nu ska jag se på hoppning från Olympia i London och kurera mig med en varm glögg.
 
/Kram Mia

JULGODISTILLVERKNING

Idag har Malin och Sofie varit hemma och vi har gjort en massa julgodis bl.a kola, tryffel, chokladkulor och hemgjord marsipan som min mamma började tillverka ihop med bekanta efter ett gammalt recept för ganska exakt 50 år sedan.
 

Här har Sofie visat sin kreativa sida och knåpat ihop dessa fina mästerverk. Visst blev dom söta?
.

Idag har jag även hunnit med ett ridpass på ridbanan för första gången på flera dagar men hon kändes ganska okej ändå, det blir ju lite si och så med  ridningen så här års eftersom det är fruset på ridbanan var och varannan dag.
 
/Kram Mia

MÅNDAG!

 
 
Idag har vi haft lite julkonferans på jobbet med julmat och vi fick även en julklapp i form av ett presentkort på ett ställe där man kan beställa typ ostbricka el. dylikt som man får hemkört.
I går kväll var Suzanne, Yvonne och jag bjudna till Helen på lite glöggmys, där vi även blev bjudna på goda tacos.
I övrigt har jag varit på bröllop i helgen genom mitt arbete där jag tog hand om brudparets son under vigseln och festen. En mycket trevlig del av mitt arbete att men får vara med om dom mest varierande saker. Tänk, imorgon är det bara en vecka kvar till julafton men nu är jag ledig i tre dagar så då får jag väl städa och fixa det sista för sen jobbar jag resten av dagarna innan jul.
 
/Kram Mia

LUCIA


 
I dag är det ju luciadagen vilket innebär att det bara är elva dagar kvar till julafton, hoppas ni sett och hört många fina luciatåg, själv har jag varit hemma hela dagen så jag har bara sett lucia på tv i morse. Men igår kväll var jag till St:Laurenti kyrka på luciakröning.
 
 
Igår var jag även på stan och köpte dom sista julklapparna nu är det bara lite småfix kvar och att slå in dom sista klapparna så är jag klar.
 
 
 
Ha en trevlig luciakväll.
 
/Kram Mia
 

1:a ADVENT+HAZARD

I söndags var vi bjudna på kombinerat inflyttnings och adventskaffe hos Niklas och Sofie, dom har fått så fint i sin lägenhet.
 
 
Igår var sista dagen på min utbildning som jag går, nu är det bara ett antal handledningar kvar fram till April när den slutar.
På kvällen var det Hazard hemma hos Maud och jag fick med mig den här fina ljuslyktan hem.
 
 
I morgon bär det av till Ullared för lite julklappsinköp, dom varnar ju för storm men vi får hoppas att det inte blir så allvarligt.
 
/Kram Mia
 
 
 
RSS 2.0