Frissan väntar på tomten.

 
Hoppas att ni haft en lugn och skön jul med mycket god mat och trevliga julklappar, det har i alla fall jag haft och själv fick jag lite av varje bl.a lukta gott från Viktoria Secret, presentkort, bok, nagelkit och ett sånt här fint sadelunderlägg i fårskinn.
 
Idag har jag gjort kalkon till middag för första gången, det är väl det man ska äta på juldagen? Malin och jag har även fixat till gelénaglar med nagelkittet jag fick i julklapp. Vi har också tagit bort en framsko på Goodina som hon halvt hade trampat av sig så nu får jag ringa hovslagaren så fort det blir vardag igen.
 
En härlig vinterbild på hästarna från förra vintern då vi hade snö, det är inte utan att man saknar snön lite så man kan åka skidor.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 

/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej hoppas att ni inte stressar ihjäl er i all julhets, själv är jag hemma och är sjuk, skulle ju ha jobbat hela helgen. Som tur var hade jag gjort klart det mesta så det är bara granen och lite julpynt kvar. Frissan har intagit platsen på julgransmattan och väntar på granen som fortfarande står kvar i skogen, jag har sett ut en gran så det är bara och hämta den.
 

Häromdagen när jag var i stan kunde jag inte motstå denna fina krona som nu lyser upp våran altan på baksidan så fint.
 

Nu ska jag se på hoppning från Olympia i London och kurera mig med en varm glögg.
 
/Kram Mia