Vi åkte upp till Lidingö igår morse tillsammans med Sussis föräldrar för hennes mamma skulle ju också springa tilsammans med oss. Lite lunch och förberedelse innan det var dags att gå bort till starten.
 
 
Vi var ganska tidiga så det blev ganska lång väntan innan det var vår tur att starta. Sussi, Helen och jag innan start.
 
 
Jag kände att min uppladdning innan inte hade varit optimal, hade inte fått till alla pass som jag hade planerat innan men när jag väl började att springa så gick det så otroligt lätt så mina pass som jag fått till med intervaller och dylikt hade nog gjort nytta. Jag startade ganska lugnt och eftersom jag aldrig sprungit milen förut så var mitt mål att jogga dom första fem kilometrarna förutom i dom värsta backarna för att sedan ta det lugnare sista halvmilen och gå när jag inte orkade springa. Den planen höll ända in i mål förutom att det kändes så bra så jag sprang mer än jag hade planerat och gick i mål på tiden 1.19.30 vilket jag är jättenöjd med.
 
 
Även den fruktade Abborrbacken joggade jag delvis uppför och då var jag glad för mina pass med backträning innan.
 
 
I och med att jag fixade Lidingöloppet så är jag även klar med min tjejklassiker som har varit mitt stora mål sedan min vän Sussi för ca ett år sedan kläckte den jag tyckte helt idiotiska osannolika idén att vi skulle ge oss på 3 mil skidåkning, 10 mil cykling, 1 km simmning och 1 mil löpning. För fem år sedan hade jag nog aldrig ens kommit få idén att förska ens men med peppande familj och vänner så är jag i mål vilket jag är jätte stolt över att jag klarat trots vissa motgångar i form av sjukdom och oförutsedda händelser.
 
 
 
Det absolut jobbigaste och värsta var helt klart skidorna, delvis eftersom jag inte var riktigt frisk då, cyklingen var också ganska jobbig och även tråkig då Sussi var tvungen att bryta då. Den lättaste och även roligaste delen var ju självklart simmningen då jag tycker om att simma, även löpningen var helt ok eftersom det gick så lätt.
 
 
"Kom ihåg att man ångrar aldrig det man gjort,
utan man ångrar bara det man aldrig aldrig provade att göra"
 
/Kram Mia
I morgon är det äntligen dags för min allra sista utmaning i tjejklassikern nämligen Lidingöloppet. Känner mig inte speciellt orolig inför det, jag tänker att jag springer så mycket jag orkar och går resten. Hade nämligen lite ont i halsen igår men det känns bättre idag så jag håller tummarna att det inte ska påverka mig i morgon eller bli värre.
 
 
Håller på och plockar fram vad jag ska ha med mig och vad jag ska ha på mig i morgon när jag ska springa, vill ju varken vara för varmt klädd men vill heller inte frysa men dom lovar ju ca 20 grader och sol så det får vi hoppas stämmer. Jobbar i kväll så jag vill ha allt klart innan jag åker så det bara är att hoppa i kläderna imorgon bitti och inte vimsa runt då.
 
 
/Kram Mia
I fredags åkte Hella och jag hem till Sussi där vi blev bjudna på god lunch innan vi tog en promenad i omgivningarna där hon bor. Vi passade även på att hälsa på hennes dotter och hennes söta grisar.
 
 
Hella och Sussi.
 
 
På kvällen gav vi oss ut för att lägga i kräftburarna.
 
 
Efter att vi blivit bjudna på god mat och kräftor så övernattade vi i deras gulliga lilla gäststuga.
 
 
Efter en god men kort natts sömn så steg vi upp tidigt på morgonen för att vittja burarna innan kräftorna lyckas krypa ur burarna igen.
 
 
Det var en så vacker morgon och sjön låg alldeles spegelblank. Det är synd att man inte är morgonpigg så man kan njuta oftare av dessa fina morgnar.
 
 
Det gäller att akta fingrarna för dom är starka i klorna om dom kommer åt att nypa till. Vi fick ganska många kräftor men det var inte så många som höll måttet utan dom flesta var för små och fick åka tillbaka ner i sjön igen.
 
 
/Kram Mia