Idag så har jag simmat det sista passet inför Vansbro som går på fredag, det blev knappt 1400 meter på 50 minuter så det är jag helt nöjd med då jag inte kan använda ena benet fullt ut. Köpte Kinesiotejp nere på Ullared så igår testade jag att tejpa knät efter att ha Googlat runt lite så hittade jag bra tips och det kändes riktigt bra att simma med den så det blir nog tejpning även på fredag.
 
 
Förra helgen började jag mocka ut allt ur boxarna i stallet, tvättade väggarna och städade.
 
 
Köpte även färg till stallet och nya krokar till greparna i Ullared så idag så började jag att fixa med det och att måla o bättra på färgen i boxarna så det är vitt och fint igen när vintern kommer och det är dags för hästarna att flytta in.
 
 
Men just nu så har dom det ganska bra borta i sin stora sommarhage där dom kan strosa omkring och söka skydd för olika väder.
 
 
 
Just nu så blommar rosorna så otroligt fint i trädgården.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
I går kom jag hem efter ytterligare ett par roliga, knasiga och underbara dagar som jag tillbringat med dom bästa i Ullared.
 
 
Vår mysiga lilla stuga där vi tillbringat två nätter med mycket pladder och många skratt.
 
Foto;Sussi
Pizza för att fylla på energin efter lite shopping.
 
 
Dom hade ställt dit så fina blomlådor tillverkade av betong i form av kundvagnar som skydd mot terrorister efter att en bil körde in i varuhuset för ett tag sedan.
 
 
På hemvägen stannade vi till på en polkagrisfabrik i Gränna där jag hittade mormors sidenkuddanr som inte min mormor men hennes syster, Moster Maja alltid hade i en fin porslinsskål som man blev juden på när jag var hos henne som liten.
 
 
Tack tjejer för dessa härliga dagar.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
I går så firade vi en lugn midsommar tillsammans med några grannar, på förmiddagen så kom Sofie och Johan hem och fikade samt att jag hjälpte henne att binda en krans till håret.
 
 
På kvällen grillade vi grillspett och till det sallad, till efterrätt så festade vi på chokladfondyé med ananas, banan, ostbågar och självklart färska jordgubbar.
 
 
Igår plockade jag även mina första egna jordgubbar i mitt nyanlagda jordgubbsland och dom var självklart ännu godare.
 
 
Senare på kvällen roade vi oss med att spela sällskapsspel då vädret inte inbjöd till att spela kubb eller krocket som det var tänkt från början.
 
 
Ikväll var jag upp till sjön och simmade mitt första pass inför Vansbro där jag planerar att simma halvvansbro som är 1500 meter, dom första 500 m simmar man medströms innan man vänder upp i Västerdalälven och simmar dom återstående 1000 m motströms.
 
 
Då jag har haft lite problem med mitt knä efter Vätternrundan så ville jag känna på lite hur det kändes när jag simmade i våtdräkten, jag kände av knät lite men det var helt ok. Ska simma lite längre på måndag innan jag anmäler mig tänkte jag. Jag var helt själv uppe i sjön så det var absolut ingen trängsel i vattnet.
 
 
/Kram Mia