Nu har vi bokat en resa till Gran Canaria, kanske inte det mest exklusiva resmålet men jag har inte varit där och det är förhoppningsvis varmare och soligare än i Sverige just nu, det finns ju inte så jättemånga resmål att välja på den här årstiden om man inte ska dra iväg långt bort.  Vi åker om exakt fyra veckor så det ska bli kul att ha något att längta till, det är ju halva nöjet med resor att längta och planera.
 
 
Vi ska bo på ett litet mysigt bungalow hotell i närheten av den fina stranden i Maspalomas.
 
 
Idag har jag städat bort det sista av julen och satt upp nya gardiner i köket, var på Rusta häromdagen och handlade lite nytt till köket. Bl a tulpaner som garanterat står sig hela våren ;) tyckte dom såg ganska verklighetstrogna ut, köpte även ett par nya fina ljuslyktor.
 


/Kram Mia
Så då verkar det som att vintern har kommit till Söderköping, visst är det fint när det är alldeles vitt ute. Hoppas bara att snön får ligga kvar ett tag så man hinner åka lite skidor i år, jag har inte provat mina slalompjäxor än som jag köpte för två år sen, för förra vintern var jag inte i Yxbacken en enda gång eftersom det knappt var någon snö.
 

Idag fick jag även tillfälle att prova min fina mössa jag fick i julklapp som Malin köpt åt mig när hon var i Skottland, så mjuk och gosig.
 

I söndags var jag på vårens första pass på F & S och jag måste säga att Helen hade lyckats med att göra ett kanon pass med både bra musik och rörelser, så det ser jag fram mot att gå på så ofta jag kan under våren. Ska bara bli bra från min hemska förkylning som har återvänt till mig. Blää.
 
 
/Kram Mia
Då var man 1000 kr fattigare eftersom grannen inte kan hålla reda på sin katt. Idag blev Fenix sämre och inte ville äta eller dricka utan bara ligga i en plastbalja och sova, så jag kontaktade veterinären på em och fick komma ner direkt. Tyckte det var bäst då det är fredag och helg. Han sövde honom och konstaterade att han hade ett bett på överarmen som blivit infekterat så han gav honom en smärtstillande och en penicillinspruta så nu mår han mycket bättre. Han ska även få penicillin i en vecka.
 

Här har han legat hela dagen och inte velat ha något.
 

I väntan på att sprutan ska verka innan han har somnat, sen sov han gott.
 

Häromdagen hittade jag en jättefin ljuslykta på Nille som jag har dekorerat med stenar och snäckor jag plockat utomlands.
 
 
Jag har även en grym träningsverk idag efter mitt första pass på gymmet på över en månad, men då känns det att det var effektivt i alla fall.
 
 

Nu är det jobbarhelg igen så ha en trevlig helg alla var ni än befinner er.
 
/Kram Mia