Så var man tillbaka i skolbänken igen, började igår en kurs i neuropsykologi dvs Asperger, AD/HD, Tourette syndrom och liknande diagnoser. Kursen kommer att vara 1 ggr/v fram till jul och därefter ett antal tillfällen med handledning. Kursupplägget verkar bra och intressant så jag hoppas det blir en givande kurs.
 
 
I morse vaknade jag och var förkyld men jag masade mig ändå in till Norrköping för Sofie skulle klippa mig och så var jag lite sugen på att kolla in XXL som öppnade upp en ny butik idag. Det var kö och mycket folk men det gick fort att komma in och jag kom ut med lite smått o gott bl.a joggingbyxor, fleccetröja, vandringsbyxor och lite småsaker.
 

/Kram Mia
Igår var Malin och jag ute i skogen och försökte hitta lite trattisar nu när det kommit lite regn, men dom lyser fortfarande med sin frånvaro. Men det blev i alla fall en liten skogspromenad.
 

Goodina har fått en ny grimma nu så att hon ska synas OM dom mot förmodan skulle lyckas ta sig ut ur hagen någon mer gång, Millan ska också få en när jag hittar någon bra åt henne.
 

Igår tog jag mig iväg till Friskis&svettis för första gången på länge och det är ju så kul när man väl är där, igår var det en ledare från Norrköping som hette Mona och hade ett medel pass som var riktigt bra.
 
 
Ha en trevlig helg!
/Kram Mia
 
I kväll åkte jag till Mariehovs ridhus som nu drivs i SRSs regi för att träna eftersom ridskolan har fått pengar från idrottslyftet så finns det en tränare där varje tisdag mellan 17-19 som man får träna gratis för.
Vad jag inte visste var att det var hoppträning idag men jag var med på uppvärmningen och det var bra träning för Goodina med tre ponnyhästar som galopperade omkring. I början var ju det mesta farligt men efter ett tag kunde hon slappna av och lyssna på mig också.
 

När vi skulle åka dit gick hon så snällt på trailern men när vi skulle hem så sa hon nej, jag vill inte men efter ca 10 min så kom hon på att hon nog ville hem istället. Det är så trist att inte kunna vara säker på att hon går in i trailern när man åker iväg själv.
 
/Kram Mia