I morse skulle jag på ett möte med jobbet, men när jag kom dit var det inställt så då åkte jag och köpte semlor istället så Malin och jag kunde fira att det är fettisdagen och även Maria dagen som både hon och jag heter. 

/Kram Mia 

Helgen har vi tillbringat uppe på Nybble gård hos våra vänner Eva och Frasse som vi ska åka till Teneriffa tillsammans med nästa Söndag.
 
 
Igår när vi kom dit så tog vi en promenad runt gärdena och eftersom det inte finns någon skog som skyddar där så kom den kalla vinden åt att blåsa så det var svinkallt.
 
 
När vi kom tillbaka in i värmen så fixade Eva till plankstek åt oss.
 
 
Bosse och Frasse som åskådare och arbetsledare.
 
 
Det var nog en av de godaste plankor som jag någonsin ätit, därefter satt vi o småpratade, planerade våran resa och kollade på melodifestivalen. Kul att Axel Schylström från Norrköping gick vidare till andra chansen.
 
 
Jag måste även passa på att sända ett stort GRATTIS! till Henrik von Eckerman som så skickligt vann sista deltävlingen i Väldscupen i Göteberg.
 
 
Själv börjar jag känna mig lite småförkyld men jag hoppas att det inte blir så mycket  mer än en vanlig förkylning.
 
/Kram Mia
 
 
Igår efter jobbet var Bosse och jag och kollade på Peter & Brunos show på Louie de Geer i Norrköping som var hans julklapp från mig. Showen bjöd på bra musik varvat med deras humoristiska pladder om allt och inget.
 
 
Grabbarna är ju en del av musikalen Jersey Boys så dom bjöd även på lite nummer från den musikalen.
 
 
Har idag haft en skön ledig dag efter att ha jobbat hela helgen så jag inte gjort något särskilt, skönt att bara ta det lugnt ibland men på eftermidagen tog jag mig i alla fall ut och sprang en sväng, det var 8 plusgrader och så skönt att man kunde springa i enbart väst och tröja.
 
 
/Kram Mia