FETTISDAGEN!

I morse skulle jag på ett möte med jobbet, men när jag kom dit var det inställt så då åkte jag och köpte semlor istället så Malin och jag kunde fira att det är fettisdagen och även Maria dagen som både hon och jag heter. 

/Kram Mia 

ÖREBRO!

Helgen har vi tillbringat uppe på Nybble gård hos våra vänner Eva och Frasse som vi ska åka till Teneriffa tillsammans med nästa Söndag.
 
 
Igår när vi kom dit så tog vi en promenad runt gärdena och eftersom det inte finns någon skog som skyddar där så kom den kalla vinden åt att blåsa så det var svinkallt.
 
 
När vi kom tillbaka in i värmen så fixade Eva till plankstek åt oss.
 
 
Bosse och Frasse som åskådare och arbetsledare.
 
 
Det var nog en av de godaste plankor som jag någonsin ätit, därefter satt vi o småpratade, planerade våran resa och kollade på melodifestivalen. Kul att Axel Schylström från Norrköping gick vidare till andra chansen.
 
 
Jag måste även passa på att sända ett stort GRATTIS! till Henrik von Eckerman som så skickligt vann sista deltävlingen i Väldscupen i Göteberg.
 
 
Själv börjar jag känna mig lite småförkyld men jag hoppas att det inte blir så mycket  mer än en vanlig förkylning.
 
/Kram Mia
 

PETER & BRUNO!

 
Igår efter jobbet var Bosse och jag och kollade på Peter & Brunos show på Louie de Geer i Norrköping som var hans julklapp från mig. Showen bjöd på bra musik varvat med deras humoristiska pladder om allt och inget.
 
 
Grabbarna är ju en del av musikalen Jersey Boys så dom bjöd även på lite nummer från den musikalen.
 
 
Har idag haft en skön ledig dag efter att ha jobbat hela helgen så jag inte gjort något särskilt, skönt att bara ta det lugnt ibland men på eftermidagen tog jag mig i alla fall ut och sprang en sväng, det var 8 plusgrader och så skönt att man kunde springa i enbart väst och tröja.
 
 
/Kram Mia
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG!

 
Hoppas ni har haft en trevlig Alla hjärtans dag och att ni fått tillbringa den med era nära och kära. Vi har haft lite familje fika här med tjejerna och så fick jag dom här fina blommorna och choklad av min man plus en trisslott av Sofie som jag vann 60 kr på.
 
 
Igår var jag på ytterligare en begravning på kort tid.
 
 
Det var en liten men jättefin begravning av Sanna som var dotter till en nära vän, Sanna har funnits med i nästan hela mitt liv men sedan hon blev vuxen har jag inte träffat henne så ofta då hon bott på en gruppbostad i Norrköping och det var också där dom hade ordnat men en fin minnesstund efter begravningen. Jag vill tro att hon nu sitter på ett moln tillsammans men sina kära morföräldrar och har det bra.
 
 
/Kram Mia
 
 
 

MR TOURETTE OCH DRAKEN!

 Den här veckan har dom haft ett erbjudande om gratis kroppsscanning på mitt gym som är Factory&Fitness i Norrköping, så igår var jag där för att göra en scanning, man fick stå på en platta som sakta snurrar runt samtidigt som den läser av kroppen och därefter fick man ett inlogg så man själv kan gå in och läsa av resultatet av scanningen.
 
 
Något är det som inte stämmer, jag fick fram bilder och alla mått men muskelmassan och fett procenten står det bara noll på så jag ska åka in dit i morgon som är sista dagen om jag skulle behöva göra om scanningen. Men den här urtjusiga bilden fick jag i alla fall fram. Ha ha.
 

Igår var jag även till Linköping med några arbetskamrater från våra olika verksamheter för att lyssna på en föreläsning om Tourettes syndrom som vi blev erbjudna att gå på, vi var först och åt på en jättemysig grekisk restaurang som heter Olympia.
 
 
 
Därefter var vi och lyssnade på föreläsningen som hölls av Pelle Sandstrack även kallad mr Tourette.
 
 En fantastisk föreläsning av en helt otrolig föreläsare och författare, i tre och en halv timme for han omkring på scenen och agerade utan vare sig manus, bildspel eller dyl. Han berättade om sin resa här i livet från att han föddes i Nordnorge till att vara uteliggare i Oslo för att sedan hamna i Sverige där han fick sin diagnos "tourette och tvångssyndrom". Det var även i Sverige han träffade på några personer inom vården som aldrig gav upp kampen och trodde på honom och idag lever han ett så normalt liv som han "vill" leva.
 
 
Sofie och jag genomsvettiga efter ett härligt Zumba pass med Cissi i tisdags.
 
 
 /Kram Mia
RSS 2.0