I går var Malin och jag till globen och tittade på Stockholm international horse show, det var sista året som det arrangerades i globen för nästa år är det dag för Friends arena att ta emot hästarna. Lite sorgligt tycker jag för det är något speciellt med globen.
 
 

Invigningen startar som vanligt alltid med den bevingade Pegasus, i övrigt såg vi även hoppning där båda klasserna vanns av Peder med brodern Jens som ständig tvåa. Dressyrcliniq med Lussan och Tinne samt kvällens show med stjärnhoppning, fransmannen Pignon och Anne Kryger med sina hundar och ankor.
 
 
Idag har vi  varit på årets julmarknad i vår lilla stad, en fin gran hade dom fått upp på Hagatorget. Det enda jag köpte var 2 vita hyacinter annars gick vi mest och tittade.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
Det känns som jag har bott på jobbet sen kl 17 i fredags, men idag har jag i alla fall varit ledig så jag har fixat lite inför första advent som är redan på söndag, det känns ju som om det är höst fortfarande.
 I lördags kväll firade vi i juntan Lena som har fyllt jämt. Vi hade bokat bord på Olympia, en jättemysig grekisk restaurang i Linköping, jag åt Souvlaki som är grekiskt grillspett och var jättegott.
 
 
Därefter hade vi bokat biljetter på Babben Larsson´s show "Vad hände?". Det var en rolig och bra föreställning men med en allvarligare underton, hon driver ju mycket med sig själv men visade att hon även är en duktig sångerska.
 
 
Ikväll var det så häftigt ljussken på himlen när jag höll på i stallet att jag var tvungen att gå ut och fota men det blev visst bara ett par öron.
 
 
/Kram Mia
 
 
 Igår kväll blev jag medbjuden av Malin som jobbar på Lindahls konditori i Norrköping på en intressant föreläsning av Fredrik Paulun, Lindahls som ligger i city har börjat servera och sälja produkter ur hans sortiment. Lite enkelt kan man säga att Fredriks filosofi går ut på att äta riktig och näringsrik mat utan tillsatser och med nyttiga fetter och antioxidanter som finns i färgstark mat och undvika snabba kolhydrater såsom vitt mjöl och pasta, vitt ris och socker så mår vi bättre helt enkelt.
Om man äter efter hans filosofi så finns det även plats för att "fuska" ibland med godsaker.
 
 
Vi blev bjudna på en tallrik ur hans sortiment som bestod av lax, svart ris med feta, rödbetor, morötter och en dill majonäs och till det en juice på blåbär och akaciabär som är full med antioxidanter. Jag köpte även en receptbok av honom som hettte Isodieten.
 
 
 
Nu har jag en låång jobbarhelg framför mig men även en rolig sak i morgon kväll som jag berättar mer om i nästa inlägg.
 
/Kram Mia