Nu börjar det kännas i luften att hösten har kommit på riktigt och även om vi går mot mörkare titder så finns det mycket positivt med hösten också. Tänk alla härliga promenader i vackra höstfärger, man slipper alla bromsar och flugor när man ska rida och man kan tända en massa ljus och vara inne och bara mysa.
Igår var min kära arbetskamrat Sussi och jag till Ågelsjön och vandrade och idag har jag varit ner till ridskolan och klippt Matildas häs, jag passade också på att ta en promenad utmed kanalen.
 För övrigt går allt i sina vanliga spår och det är så skönt att Malin har det bra i Australien där hon fått jobb och bor på en gård med möjligheter att rida.
 
 
 
Lite bilder från Ågelsjön.
 
 
 
Kanalbanken.
 
 
Kram på er /Mia
 
 
 
 
 
Har varit på planeringsdagar men jobbet på Skogsgården, som alltid trevlig att umgås på ett annat sätt med sina arbetskamrater. I morgon är det jobb igen så det händer inte så mycket.
/Mia
Jag har varit lite dålig på att skriva dom senaste dagarna men jag har mest jobbat. Igår tömkörde jag hästen och idag blev det lite dressyr på ridbanan, jag tränade lite på L:C dressyrprogram. Min egen träning har det blivit lite si och så med eftersom jag fortfarande har ont i foten men jag har tagit lite promenader i alla fall.
/Mia