HÖST

Nu börjar det kännas i luften att hösten har kommit på riktigt och även om vi går mot mörkare titder så finns det mycket positivt med hösten också. Tänk alla härliga promenader i vackra höstfärger, man slipper alla bromsar och flugor när man ska rida och man kan tända en massa ljus och vara inne och bara mysa.
Igår var min kära arbetskamrat Sussi och jag till Ågelsjön och vandrade och idag har jag varit ner till ridskolan och klippt Matildas häs, jag passade också på att ta en promenad utmed kanalen.
 För övrigt går allt i sina vanliga spår och det är så skönt att Malin har det bra i Australien där hon fått jobb och bor på en gård med möjligheter att rida.
 
 
 
Lite bilder från Ågelsjön.
 
 
 
Kanalbanken.
 
 
Kram på er /Mia
 
 
 
 
 

ARBETE

Har varit på planeringsdagar men jobbet på Skogsgården, som alltid trevlig att umgås på ett annat sätt med sina arbetskamrater. I morgon är det jobb igen så det händer inte så mycket.
/Mia

HEJ IGEN!

Jag har varit lite dålig på att skriva dom senaste dagarna men jag har mest jobbat. Igår tömkörde jag hästen och idag blev det lite dressyr på ridbanan, jag tränade lite på L:C dressyrprogram. Min egen träning har det blivit lite si och så med eftersom jag fortfarande har ont i foten men jag har tagit lite promenader i alla fall.
/Mia

HÄRLIG RIDTUR

Idag verkade inte Goodina jättesugen på att gå ut och röra på sig, hon hade nog hellre legat kvar i boxen och slappat!
 
 
Men när vi kom ut i skogen var hon pigg och glad och tyckte om att springa på Lunds skogsväg, vi tog en lång härlig tur i det fina vädret.
 
 
Jag blir så irriterad snart har jag ingenstans att rida om jag inte ska vara på den livsfarliga vägen, nu har dom skövlat skog bakom huset där jag hade lite fina ridvägar om man bara skulle skritta en sväng.
 
/Mia
 
 
 
 
 

LITE AV VARJE

Idag blen det ett dressyrpass på ridbanan, det var ett tag sen jag red där det har mest blivit skogen på sista tiden. Men hon var mjuk och fin, jag red mycket övergångar mellan skritt och trav för jag försöker att få henne mer lyhörd för skänkeln.
 
I växthuset har mina första vindruvor börjat att mogna, undrar hur mycket vin det kan bli av 10 klasar =)?
 
 
En trött Frissan som växer och blir större.
/Mia
 
 

 
 

ONT I FOTEN

Ikväll när jag skulle ut och rida så hörde jag att det kom en bil i full fart borta i skogen som lät ganska mycket så jag hoppade av hästen eftersom hon är lite larvig och när den dj....a idioten (vissa borde inte ha körkort, just nu tycker jag det är för många på klarsjövägen som kör som idioter) brände förbi i full fart hoppade Goodina till och trampade mig på foten så nu har jag väldigt ont!
 
 
Goodina tycks iallafall gilla sitt nya bett=).
/mia

SÖDERKÖPINGS GÄSTABUD

Den sista tiden har ´mest gått åt att hjälpa Sofie att flytta in i sin nya lägenhet, så nu har båda barnen försvunnit hemifrån inom en vecka så det har blivit ganska tomt här hemma.
Men igår var vi nere på stan en sväng och knallade runt lite på medeltidsdagarna, vi åt viltsvinskebab och tittade på lite uppträdande sen såg vi en festlig trubadur vid namn Loke som spelade vid St Illians.
 
Synd bara att när han nyss börjat spela så drog dom igång popmusik på en restaurang en bit bort som överröstade honom. Sen skulle vi se en mindre eldshow som var sådär samt att det började regna så vi höll på att frysa ihjäl.
Idag tog jag en powerwalk med mina stavar vilket kändes skönt eftersom det inte blivit så mkt motion den senaste veckan.
/Mia

ULLARED IGEN!

Nu har Malin kommit fram till Australien och allt har gått bra. Igår var Sofie och jag till Ullared och som alltid får man med sig lite av varje hem. Lite till hemmet men inte mycket kläder eftersom jag inget behövde. Jag köpte ett nytt tredelat bett till hästen så nu ska jag gå ut och prova vad hon tycker om det.
/Mia

STOCKHOLM-ARLANDA

I lördags åkte vi till min kära bror i Stockholm där vi skulle sova över natten eftersom Malins plan gick tidigt i Söndags morse. När vi kom dit blev vi bjudna på Italiensk afton vilket smakade underbart. Dom bilade till Italien tidigare i somras och fick lite inspiration då.
 


 
Så var det då dags att ta farväl av Malin på Arlanda, det är alltid jobbigt med avsked men imorse kom det ett sms från Hong Kong där hon fick vänta i 8 timmar och just nu sitter hon på planet till Perth i Australien där hon ska vara till att börja med. 
 
Lycka till på resan!
 
/Mia
 
 
 
 
 
RSS 2.0