PINCHOS!

I går kväll när vi skulle fira en kompis som fyllt år så valde vi att testa en restaurang som är relativt nyöppnad i Norrköping men som finns i andra städer som heter Pinchos.
 
 
Deras upplägg är lite speciellt då man får ladda hem en app i telefonen där du gör alla beställningar och även betalar. När du lagt en beställning får du en notis i telefonen att du kan hämta drickan i baren och maten vid köket.
 
 
Maten är små gulliga minirätter i tapasformat, själv åt jag en risotto och en mini planka med sötpotatischips och allt var jättegott och inte heller så dyrt.
 

Maten serverades på små plankor som stog upphöjda på borden.
 
 
 
Födelsedagsbarnet förevigat i Pinchos egen ram.
 
 
I tisdags var jag på planeringsdag med jobbet på Husby säteri tillsammans med alla anställda inom LSS barn och ungdom/daglig verksamhet. Alltid kul att träffa dom som jobbar på andra enheter.
 
 
 
Nu blommar vitsipporna så fint och våren är äntligen här, idag har jag fixat och vårstädat i växthuset och även sått tomatplantor.

Nu har även Bosse äntligen fått sin hand opererad, får hoppas att den blir bättre men för tillfället är han lite handikappad.
 
/Kram Mia

SÖNDAG KVÄLL!

Den här lediga helgen har jag mest tagit det lugnt och ätit god mat, igår kväll var det lite vänner här och firade mig så bjöd jag på en stor sallad bestående av mathavre, bönor, groddar, paprika, sugarsnaps, sallad, tomat, gurka och till det kyckling som vi grillade. Det var premiären för grillning i år.
 
 
Till efterätt hade jag bakat en chokladkaka med vit chokladfrosting och massor med hallon och jordgubbar.
 
 
Till present fick jag en vattentät bag som man kan ha saker i och även spänna runt midjan när man simmar i öppet vattem så man syns och kan även använda som flythjälp om man håller på att drukna. Min vän Maud var visst rädd för att jag skulle drunkna när jag tränar inför Vansbro.
 
 
I dag har vi varit och firat fina Marita som fyllde 60 år, hon hade bjudit in till Afternoon the party hos sin dotter Jenny.
 


Dom bjöd definitivt på mer än bara the, det var både snittar, pajer, tårtor, kakor och allt möjligt annat smått och gott som dom dukat fram.


Hoppas ni haft en bra helg, nu ska jag se på Mästarnas mästare.
 
/Kram Mia
 
 

FÖDELSEDAG!

Här om kvällen var jag med Sofie på en mingelkväll i Domino gallerian, där bjöd dom på goda snittar och bubbel. Själv fyndade jag lite hårvårdsprodukter och schampo på Modeklipparna samt en kajalpenna.
 
 
Har även firat min födelsedag i veckan då jag fick lite smått och gott samt pengar.

Känner mig inte helt fit for fight än men nu har jag i alla fall tagit en promenad och ska snart åka till jobbet.
 
/Kram Mia
 

EN VANLIG TORSDAG!

I går var jag uppe vid kanalen och gick en sväng, dom håller ju på att renovera kanalen och gräva ur den så det är ju lite häftigt och se hur det ser ut utan vatten i den.
 
 
Hoppas dom kommer att bli klara innan sommaren för just nu ser det inte så hoppfullt ut.
 
 
Tycker att det är lite roligt att dom använder hästar för att ta bort stockar och sly som dom har röjt bort utmed kanalen, det borde dom göra oftare istället för stora maskiner som förstör allt som kommer i deras väg. Bild lånad från NT.
 
 

I natt tyckte katterna nog att det varit kallt ute för dom gick direkt ner till tvättstugan och la sig för att sova, men hur skönt kan det vara att sova på en plastpåse?
 
 
Har fixat lite vårfint utanför stallet, det har varit riktigt aprilväder idag med sol, blåst och regn varvat med varandra. Tog trots det en cykeltur på 13 km och det var ingen rolig historia men jag tänkte att det är väl bäst att träna i alla väder.
 


/Kram Mia

RÄTTELSE!

Igår skrev jag att det var gladiatorn Athena som var på Gymgrossisten men självklart var det Amazone som är tillsammans med Hero som var där. Rätt ska va rätt.
 
 
Idag har jag cyklat en runda på tre mil på tiden 1.37 vilket jag är mycket nöjd med, skönt också att det kändes bra i kroppen förutom rumpan som kommer att bli det värsta tror jag.
 
/Kram Mia
 

GYMGROSSISTEN!

Då så var man även anmäld till Lidingö tjejlopp som består av en mil löpning och är den sista delen i tjejklassikern och som äger rum i September.
 
I dag öppnade Gymgrossisten en ny butik inne i Norrköpng.
 
 
Gladiatorerna Hero och Athena var där och dom bjöd på en massa olika smakprover på diverse  produkter men jag har så svårt för alla dessa konstgjorda smaker av alla olika slag.'
 
 
Jag köpte ett par nya träningstights (som typiskt nog var för små trots att jag tog medium fick jag knappt upp dom till knäna så jag ska byta dom på måndag). Man fick dessutom en goodiebag fylld med diverse saker som jag knappt vet vad det är.
 
 
/Kram Mia
RSS 2.0