I går kväll när vi skulle fira en kompis som fyllt år så valde vi att testa en restaurang som är relativt nyöppnad i Norrköping men som finns i andra städer som heter Pinchos.
 
 
Deras upplägg är lite speciellt då man får ladda hem en app i telefonen där du gör alla beställningar och även betalar. När du lagt en beställning får du en notis i telefonen att du kan hämta drickan i baren och maten vid köket.
 
 
Maten är små gulliga minirätter i tapasformat, själv åt jag en risotto och en mini planka med sötpotatischips och allt var jättegott och inte heller så dyrt.
 

Maten serverades på små plankor som stog upphöjda på borden.
 
 
 
Födelsedagsbarnet förevigat i Pinchos egen ram.
 
 
I tisdags var jag på planeringsdag med jobbet på Husby säteri tillsammans med alla anställda inom LSS barn och ungdom/daglig verksamhet. Alltid kul att träffa dom som jobbar på andra enheter.
 
 
 
Nu blommar vitsipporna så fint och våren är äntligen här, idag har jag fixat och vårstädat i växthuset och även sått tomatplantor.

Nu har även Bosse äntligen fått sin hand opererad, får hoppas att den blir bättre men för tillfället är han lite handikappad.
 
/Kram Mia
Den här lediga helgen har jag mest tagit det lugnt och ätit god mat, igår kväll var det lite vänner här och firade mig så bjöd jag på en stor sallad bestående av mathavre, bönor, groddar, paprika, sugarsnaps, sallad, tomat, gurka och till det kyckling som vi grillade. Det var premiären för grillning i år.
 
 
Till efterätt hade jag bakat en chokladkaka med vit chokladfrosting och massor med hallon och jordgubbar.
 
 
Till present fick jag en vattentät bag som man kan ha saker i och även spänna runt midjan när man simmar i öppet vattem så man syns och kan även använda som flythjälp om man håller på att drukna. Min vän Maud var visst rädd för att jag skulle drunkna när jag tränar inför Vansbro.
 
 
I dag har vi varit och firat fina Marita som fyllde 60 år, hon hade bjudit in till Afternoon the party hos sin dotter Jenny.
 


Dom bjöd definitivt på mer än bara the, det var både snittar, pajer, tårtor, kakor och allt möjligt annat smått och gott som dom dukat fram.


Hoppas ni haft en bra helg, nu ska jag se på Mästarnas mästare.
 
/Kram Mia
 
 
Här om kvällen var jag med Sofie på en mingelkväll i Domino gallerian, där bjöd dom på goda snittar och bubbel. Själv fyndade jag lite hårvårdsprodukter och schampo på Modeklipparna samt en kajalpenna.
 
 
Har även firat min födelsedag i veckan då jag fick lite smått och gott samt pengar.

Känner mig inte helt fit for fight än men nu har jag i alla fall tagit en promenad och ska snart åka till jobbet.
 
/Kram Mia