Igår kom jag hem efter en underbar vecka på Rhodos tillsammans med Sofie, jag fick ju den resan av henne i födelsedagspresent och vi har solat, badat, shoppat och bara njutit i det fina vädret. Vi såg inte till ett moln på hela veckan och det var ca 35 grader varmt på dagarna och 28 grader i vattnet så det var knappt att det svalkade.
Lite bilder från vårt mysiga hotell Castello di Rhodi som låg i Khalithea strax söder om Rhodos stad.
 
 
Vi har ätit och druckit gott hela veckan på olika mysiga restauranger.
 
 

Stranden var fin men det var grovt grus istället för sand så det var ganska vasst att gå på, Sofie testadde även att åka vattenskoter.
 

Sista dagen tog vi en båttur till Lindos och Akropolis som ligger högst upp med en fantastisk utsikt. Vi valde att ta deras "taxi" upp, nämligen att rida på åsna. Och på hemvägen stannade båten till och vi fick hoppa i från båten i det kristallklara vattnet.
 

/Kram Mia
 


SIKARGÅRDEN!
Den här veckan har varit mycket händelserik, jag började veckan med läger med mitt arbete, vi åker varje år en vecka till Sikargården och ungdomarna bara älskar det. Även vi personal tycker om att komma dit men man är ganska trött när man kommer hem.
 
Det blev en vecka med mycket aktiviteter som bad, paddling, tipspromenad, fiske, femkamp och mycket mera. Vi fick oss även en åktur med Johan efter hans fyrhjuling.
 
Vädret har varit varierande men mest sol fast en dag fick vi se dessa fina regnbågar.
 
RIX FM!
I torsdags var Malin, Sofie och jag på Rix fm festivalen i Norrköping där bl.a Molly Sanden, Albin, Robin Stjernberg och Ace Wilder uppträdde.
 
ELLEN KEY!
I fredags var jag till Omberg och Ellen Keys hus Strand som ligger så fint precis vid Vättern. vi avslutade dagen med att äta havskräftor.

 
AUGUSTIFESTEN!
I går var vi och såg fyrverkeriet som avslutade Augusti festen men innan det gick vi en sväng på marknaden och var på China restaurang, vi hann även hem en sväng till Anders som bjöd på goda drinkar.
 

Nu är det bara fyra och en halv timme kvar innan planet lyfter till Rhodos med mig och Sofie ombord så bye bye Svedala vi ses om en vecka.
 
 
/Kram Mia
 
 
Igår åkte jag och mina fina tjejer till Skänninge marknad, var ofta där förr men på senare år har det blivit lite sämre med besöken, på Skänninge hittar man ofta lite roliga saker och inte bara allt krafs som finns på dom flesta andra ställena. Hittade en fin strandklänning till vi ska till Rhodos och några nya nagellack
 
 
Detta fina hus fyndade jag till katterna så dom har lite mer ombonat på altan när vintern kommer, Frissan passade på att provbo direkt.
 

 
Ikväll när jag var på promenad vid kanalen med jobbet kom fru and fram och hälsade på oss och senare också herr and som undrade om vi hade någt att bjuda på


/Kram Mia