(null)

Sitter på tåget hem från Malmö dit jag följde med Sofie som sällskap då hon skulle på en kurs med sitt jobb. 

(null)

Igår så roade jag mig med att gå på sightseeing på egen hand. Körsbärsträden och magnolian blommade redan så fint. 

(null)

Därefter besökte jag Malmö museer på slottet där dom hade lite olika utställningar bl a en om ’drömmen om Hollywood " där dom visade klänningar från 30 talet. 

(null)

I slottets källare hade dom en utställning om när det var fängelse där och det var inte så trevligt att knalla omkring där själv och det var knappt att jag hittade ut igen men efter att ha irrat omkring i källarens olika små prång som inte ledde någonstans så hittade jag till slut utgången. 

(null)

Var ju även tvungen att gå ner till Ribersborgsstranden "ribban" och kolla in dom maffiga fälttävlanshindren som står kvar sen det var EM där förra sommaren, och det var inga små hinder precis. 

(null)

(null)

På kvällen var Sofie och jag på pinchos och käkade och när vi var på väg tillbaka till hotellet så mötte vi dessa trevliga ekipage. 

(null)

Vi bodde på hotell st Jörgen som var fräscht och fint med trevlig personal. 

(null)

Idag tog jag en löprunda på 5 km i den mysiga pilsdammsparken som ligger mitt i centrala Malmö. 

(null)

Det här har hittills varit en intensiv vecka då Sofie och jag även var till Ullared i måndags och sen var vi bara hem och vände en sväng i måndags natt innan vi åkte ner till Malmö så nu ska det bli skönt att komma hem och packa upp det jag handlade i Ullared vilket jag inte hunnit med än. 

/kram Mia 
Idag är ingen vanlig dag för idag är det Malins födelsedag, grattis på din dag.
 
 
Vi har många födelsedagar i april och igår var vi hembjudna till Malin på ytterligare ett tårtkalas, även tårtan igår var fantastiskt god med nötbottnar och smak av choklad och päron.
 
 
Vi avslutade med att spela "Ticket to ride" som var ett roligt strategispel.
 
 
Igår blev det även en långtur på 36 km på cykeln så nu är jag uppe i 12 mil.
 
 
 
/Kram Mia
 
 
 
Vilken kväll vi fick igår då vi hade bjudit hit lite grannar och vänner på lite mat för att fira min födelsedag lite i efterskott.
 
 
Malin hade fixat tårtan som hade smak av choklad, dolche de leche och cappuchino och var som vanligt jättefin och smakade fantastiskt, av hennes kompis Frida fick jag en jättegod vegankladdkaka som hon hade bakat.
 
 
Till mat hade jag gjort en sallad och lite olika pajer med broccoli&ädelost, lax&skaldjur och kantarell&västerbottenost vilka tog slut innan jag ens kom på tanken att ta fram kameran.
 
 
Klockan tio på kvällen var det fortfarande 20 grader varmt så vi kunde sitta ute på altanen hela kvällen, alltid kul att träffa vänner och sitta och snacka till lång in på natten.
 
 
Idag blev det ett joggingrunda på ca 7 km i lugnt tempo när jag lyckades slita mig från solstolen.
 
/Kram Mia