Dom sista veckorna har det varit fullt upp med olika julbestyr, i Söndags var jag och såg Peter & Matildas julkonsert. Dom är ju såå duktiga och sjunger så fint.
 
 
Därefter var jag i St:Laurentii kyrka där julen sjöngs in vilket är något som jag inte gärna vill missa för det är en av de få gånger om året jag går till kyrkan och det är så fint i kyrkan då.
 

I går kväll var jag med barnen på jobbet och hälsade på tomten som bor uppe i Kolmårdsskogen, det är en hel liten tomteby han har skapat uppe i skogen där det finns både kyrka, skola, bostad och dass till tomtarna och tomtenissarna. 
 
 
Idag har vi tagit in granen och klätt den och nu ikväll har vi spelat bingolotto samt ätit risgrynsgröt med skinksmörgås och  under tiden jag har suttit här och skrivit så har det hunnit bli julafton så en riktigt GOD JUL vill jag önska er alla. En liten älg hade visst hittat upp i våran gran i år.
 


/Kram Mia
Den här helgen har helt varit en försmak av julen, det började i fredags i st:Laurentii kyrka med Söderköpings lucia. Det var som vanligt musikklasserna i Söderköping och dom var så duktiga, det är något speciellt och mycket högtidligare när man ser luciatåg i kyrkan.
 

I går kväll hade vi bjudit in vänner och grannar på en liten glöggfest, det är alltid mysigt och träffas o äta lite, jag hade gjort lite olika pajer som vi bjöd på.
 
 
Och Malin stod som vanligt för det söta till kaffet, hon hade gjort så mycket gottis och en fin tårta.

 
Idag avslutade vi helgen med KFUMs årliga julbord på Strömvillan i Norrköping, alltid lika gott. Jag lyckades också vinna en ful tomtepingvin på lotteriet medan Malin kom hem med tre fina vinster.
 
 
 
Så nu var den här lediga helgen slut och i morgon börjar en ny jobbvecka.

/Kram Mia