Idag när jag vaknade fick jag den här skålen med godis och lotter av Bosse, ingen storvinst men 60 kr vann jag och lite godis är alltid gott när man är sjuk. Ska ringa vc i morgon så jag kan få en tid för nu börjar jag bli orolig på allvar inför vasaloppet, vill bli frisk NU!
 
 
Bosse har även budat hem en kaffemaskin på tradera, bekvämt att bara trycka på en knapp när man vill ha en kopp nybryggt kaffe.
 
 
Igår så rensade jag ur lite porslin och lite andra saker som jag skänkte till en kille som nu bor på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Söderköping men som har fått en egen lägenhet han ska flytta till. Han och hans kontaktperson kom hit igår och hämtade sakerna och han var så tacksam, tycker det är kul att hjälpa när man vet vart sakerna kommer och att det uppskattas.
 
 
Hoppas ni alla har en fin alla hjärtans dag <3<3
 
/Kram Mia
Åh vad jag hatar att vara sjuk och inte kunna göra det man vill, har åkt på värsta influensan med feber och hosta. Igår var jag och hämtade ut hostmedicin för 650 kr som dom skrev ut på VC åt mig, för dom pengarna kunde man ju gjort något roligare men huvudsaken att man blir frisk. Passade även på att köpa citron och ingefära att koka te på tillsammans med timjan för att kurera mig med. Har absolut inte tid med detta nu när det bara är två och en halv vecka kvar till vasaloppet.
 
 
I torsdags var jag på en ansiktsbehandling hos en jättegullig tjej på ett ställe som heter Ranas hudvård och som jag varmt kan rekomendera om ni ska köpa presentkort eller själv gå på någon form av skönhetsbehandling.
 
 
Detta var min sista födelsedagspresent sen jag fyllde för nästan två år sedan men tiden har sprungit iväg och jag hade nästan glömt bort att jag hade ett presentkort kvar. Men det gjorde inget för det är alltid lika skönt att få lägga sig och bli lite ompysslad.
 
 
Därefter var jag på gymmet på ett yogapass och invigde mina nya yogabyxor som jag köpte när jag var uppe på Springtimes mässa i Stockholm före jul.
 
 
Hoppas ni mår bra och har hållt er friska i dessa influensatider.
 
/Kram Mia