Idag har mina hästar fått sällskap av en häst som heter Dimka och ägs av en tjej som heter Sussi, i vanliga fall bor hon på ridskolan men ska gå här på bete i en månad, ska bli kul att ha någon att rida ihop med. Tyvärr har båda hästarna tappat var sin sko men jag hoppas att vi kan få det fixat så fort som möjligt.
 
 
Millan tyckte det var riktigt trevlig att få en snäll kompis.
 
 
Medan Goodina mest håller sig på avstånd och vaktar vatten och saltsten.
 
 
/Kram Mia
 
Oj, jag har visst inte skrivit något sen midsommar. Men den helgen tillbringade jag på jobbet och i måndags åkte jag på en tvådagars resa till Bullerbyn i Vimmerby, också det med jobbet. Mycket trevlig och vi hade tur med vädret, bodde i en liten stuga mitt i byn Sevedstorp där dom spelade in Alla barn i Bullerbyn.
 
 
Andra dagen var vi på Astrid Lindgrens värld. Där vi bl.a såg en föreställning med Emil.
 
 
I torsdags cyklade jag en tur till Mem och köpte glass innan jag började jobba och i fredags  var Malin och jag och plockade jordgubbar. 
 
 
 
Idag hade Malin och jag planerat att vandra en vandringsled vid Fridhem som skulle vara 15 km lätt vandring, vi gav oss iväg och gick o gick i sol, regn, blåst och åska och när vi kom tillbaka till bilen efter närmare 5 timmar visade sig att vi gått drygt 2 mil.
 
 
Men trots mörka moln hade vi fin utsikt hade vi när vi åt vår matsäck, men nu är jag ganska mör i benen.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
 
Jag önskar er alla en glad midsommar, själv ska jag tillbringa helgen på mitt arbete så det blir lugnt och tänk så pigg jag kommer att vara imorgon.
 
 
/Kram Mia