Igår morse vaknade jag med den här utsikten.
 
 
Jag vaknade nämligen på båten till Åland eftersom min fina vän Sussi fyllt 50 år så överaskade Hella och jag henne med en resa i det blå.
 
 
Glad som alltid trots att hon har handen i bandage efter vurpan på Tjejvättern.
 
 
Vi hade helt underbart väder med strälande sol och ingen blåst så vi slapp bli sjösjuka.
 
 
På utresan hade vi bokat smörgåsbord och som vanligt äter man alldeles för mycket för man vill ju smaka på alla godsaker som serveras.
 
 
Efter maten gick vi upp på soldäck och tog en drink och njöt av dom sista solstrålarna.
 
 
Sussi och Hella var så modiga och duktiga när dom gick upp och sjöng Himmelen runt hörnet med Lisa Nilsson på kareokern.
 
 
Dagen efter avslutade vi resan med att vinna musikquizet och första priset där var en resa för två personer med både bussanslutning, smörgåsbord och en ganska fin hytt så vi får beställa till för ytterligare en person så åker vi igen lite senare i år.
 
 
Tack tjejer för en jättekul resa.
 
/Kram Mia
Midsommarafton tillbringade vi med lite goda vänner hemma hos Tomas och Sussi, det här var nog den första midsommar som jag var helt ledig på flera år.
 
 
Vi började kvällen med att njuta av ett bad i deras bubbel vilket alltid är mysigt även om man i år inte behövde värma sig i badbaljan.
 
Därefter blev vi bjudna på en massa god mat och även om jag inte dricker snaps så tyckte jag den här backen var väldigt gullig.
 
Till efterrätt fick vi förståss jordgubbar som hör midsommar till och jättesmarriga hallonbiskvier som Eva-Lena bakat.
 
Igår var Malin, Bosse och jag på årets premiär på Smultronstället och det var fler än vi som kom på den briljanta idén att njuta av en glass i värmen så det var skapligt lång kö innan vi kom in.
 
 
Idag har jag roat mig med att laga det som var trasigt i hästarnas stora sommarhage så att vi kunde släppa bort dom där och dom vet exakt vad som väntar dom när man börjar gå åt det hållet med dom.
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka ta mig ut i värmen och ta en joggingtur.
 
 
/Kram Mia
 
Idag är det midsommarafton och även min första semesterdag, det ska bli såå skönt med semester för det har varit ganska mycket både på jobbet samtidigt som jag lagt mycket tid på träning inför dom olika delarna i tjejklassikern den sista tiden. Älskar mitt jobb men ibland är det skönt att få koppla bort från det ett tag så man kan komma igen med nya krafter efter semestern.
 
 
Just nu så håller jag på att simmar för fullt för på söndag är det bara två veckor kvar till Vansbrosimmningen, i måndags simmade jag hela sträckan på en kilometer i Klarsjön, visserligen varmare vatten och inte lika strömt men det var inga problem. Just nu är det 16,3 grader i Västerdalälven men jag hoppas att det går upp lite dom sista veckorna.
 
 
I tisdags sprang jag Kanalrundan, jag tog det ganska lugnt men förbättrade min tid från Vårruset med 2 minuter i alla fall.
 
 
I veckan som varit har Malin och jag varit och plockat jordgubbar, testat en av hängmattorna som kommunen har satt upp på lite olika ställen i vår lilla stad och i måndags tog jag med mig lunchen upp till kanalen och åt den där. Det gäller att njuta av dom små sakerna som är så enkla att göra i vardagen men som betyder så mycket för välbefinnandet.
 
 
Hoppas ni alla får en fin midsommar och att ni klarar er från det värsta regnet.
 
/Kram Mia