Oj vad länge sen det var som jag skrev här men dagarna rullar på som vanligt med jobb, träning och hästar. Men nästa helg åker jag till Gränsö med tjejgänget det ska bli så härligt. Vi har bokat ett paket med spa, trerätters middag och slottsfrukost så nu håller jag på och funderar ut vilken behandling jag ska välja.

Deras Spa-avdelning.
 
  Idag har Sofie varit här och fikat samt klippt mig och lämnat två Bonsai träd som jag ska försöka hålla liv i under två veckor för på fredag åker hon och Nicklas till Thailand tillsammans med hans familj, hoppas dom får en underbar resa.
Jag har även fått fram mina längdåkningsskidor nu när det har kommit snö så förra veckan åkte jag en halvmil två gånger. Jag skulle ju så gärna vilja åka Tjejvasan något år men eftersom vi inte alltid har snö här så har jag inte vågat anmäla mig och jag har heller inget att åka ihop med så om någon är sugen så är det bara att säga till.
/Kram Mia
 
Idag trotsade jag vädret och gav mig ut på en promenad pulsandes i snön, var precis slut när jag kom hem. Har varit ganska duktig och känner att jag kommit igång igen efter julhelgen, sen förra torsdagen har jag gått två mil sammanlagt och varit på F & S två gånger.
 

Däremot har jag inte varit så aktiv med ridningen eftersom det är en isbana under snön på ridbanan och ut i skogen utsätter jag mig inte för på en vrålpigg Goodina. Jag hann i alla fall prova min nya julklapp(sadelpadden) innan snön kom, tänk att nedre bilden är tagen bara för en vecka sedan. Längtar redan efter våren.
 
 
/Kram Mia
 
 
Ni har väl inte missat att det är hästens år i år? Så det blir nog ett väldigt bra år tror jag.
 
 
 
Hästens år är den kinesiska zodiakens sjunde år i cykeln om 12 år. Hos kineserna symboliserar hästens år det ädla och eleganta men också snabbhet och uthållighet. Det står också för intelligens, vältalighet och frihet. Hästens år associeras också med glädje, flexibilitet, humor och fest.
 
Min egen häst har nu tappat tre skor så det har bara blivit lite promenader sen julafton, hoppas hovslagaren kommer i morgon.
Har även försökt komma igång lite bättre med träning för det blev det inte så mycket av i December, jag har bestämt mig för att göra någon form av träning varje dag.
 
Häromdagen var vi och såg "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" och den var ungefär vad jag hade väntat mig efter att jag läst boken, underhållande och rolig med bra skådespelare.
 

/Kram Mia