Nu har Sussi och Dimka lämnat oss och återvänt till ridskolan, det kommer att bli tomt att inte ha sällskap i stallet och på ridturer. Jag kommer att sakna er.
 
 
Goodina kommer säkert också att sakna sin kompis. Dom har trivts så bra ihop, att dom helst åt ur samma hög och drack vatten samtidigt, däremot blir nog Millan glad som får tillbaka sin kompis. Hon har ju varit lite för sig själv.
 
 
Ha ha. På den här bilden ser visst båda lite vanskapta ut!
 
/Kram Mia
 
I lördags kom Louise som är dotter i familjen som Malin bodde och arbetade hos i Australien på besök. Hon har arbetat som au pair i Frankrike och passade på att se Sverige när hon var i Europa. En jätte glad och gullig tjej så jag förstår att Malin har trivts hos dom.
 
 
I onsdags var vi på vårt årliga besök på Smultronstället, lite sent men vi slapp alla köer som har varit hela sommaren, själv tog jag en glass som hette Prinsessdröm som bestod av vaniljglass, vit chokladsås och grädde och smakade som en dröm.
 
 
I fredags tog Malin och jag en tur i skogen och då passade jag på att rida Dimka som har bott hos oss i sommar, en trevlig häst att rida men hon var nöjdast om hon fick gå bakom Goodina.
 

 
I går var det även dags för höstterminens första pass på Friskis & Svettis, ett kul pass med bra musik och koreografi så det har man att se fram emot på Söndagskvällarna.
/Kram Mia
 
 
Det var ett tag sen jag skrev här men det beror på att jag dels har varit på läger med mitt arbete och därefter till Stockholm på konfirmation.
 
 
Lägret tillbringade vi som vanligt på den mysiga Sikargården i Simonstorp. Det är alltid lika roligt att komma tillbaka dit varje år och träffa Madde och Johan som driver det. Sådna här grindar skulle jag för övrigt kunna tänka mig att ha hemma. Det är kul att åka på läger men man är ganska slut när man kommer hem för det blir intensiva dagar.
 
 
Matsalen på Sikargården.
 
Vi kom hem i fredags och i lördags åkte vi upp till Stockholm för att vara med på min brors äldsta flicka Wilma som konfirmerades då.
 
 
Patric, Wilma och Kattis.
 
 
/Kram Mia