Igår var Malin och jag ute i skogen och plockade björnbär (det är första gången jag hittar så mycket björnbär i skogen) och lingon sen så kokade vi lingonsylt och björnbären frystes in till kommande efterrätter  i vinter.
 
Idag har hon och jag varit till Linköping och hämtat en sekretariatsvagn till våra tävlingar i helgen. Vi tog även en sväng till Ikea och Biltema.
Imorgon bär det av till min bror i Stockholm där vi ska sova för att sen skjutsa Malin till Arlanda tidigt på söndag morgon, då hon ska bege sig till andra sidan jordklotet för att där utforska Australien. Det är svårt att fatta att det bara är en dag kvar innan hon åker min lilla flicka som har blivit stor nu, men jag hoppas hon får en underbar resa.
 /Mia
 
 
Idag har jag varit på en föreläsning som handlade om stress i samband med ADHD och Asperger, den var väldigt intressant och man får sig alltid några tankeställare om hur man ska tänka i olika situationer och varför personer ibland reagerar på vissa sätt.
 
I söndags var jag ute i skogen på en härlig ridtur, det är såå skönt att slippa alla flygfän när man rider eller håller på med hästarna.
 
Nu har kissekatterna blivit riktiga kompisar, dom har även fått en ny korg att ligga i.
/Mia
Igår tog jag hem hästarna från sommarbetet, när dom kom hem tömkörde jag Goodina en stund men hon var en aning seg, har också en lite rundare mage nu=).
Idag när jag skulle rida hade jag en aning lerig häst att ta hand om.
 
Men min nya borste "magic brush" gick det som en dans att få bort leran. Det är nog ett av det bästa köp jag gjort i sommar.
 
 
Ridningen idag gick väl sådär, men jag hade inte så stora krav eftersom det var flera veckor srn jag satt på henne sist så det blev bara skritt och lite travarbete på volter för att mjuka upp henne.
/Mia