Idag är det Mors dag och för första gången har vi hissat flaggan i vår nya flaggstång som jag fick av grannarna i födelsedags present.
 

Jag har arbetat idag men när jag slutade kom Malin och bjöd på en jättemumsig jordgubbspaj som hon hade bakat dagen till ära. Idag har jag även tagit hem hästarna som gått i sommarhagen ett tag eftersom Goodina har haft en hovböld som jag nu hoppas är helt läkt så jag kan börja rida henne igen.
 
 
/Kram Mia
Vilka underbara dagar jag och Malin har haft i Paris, verkligen en stad värd ett besök. Vi har nog sett det mesta som vi ville och har fikat på mysiga cafeér som man ska när man besöker Paris.
 
 
Första dagen efter att vi checkat in tog vi en promenad till Eiffeltornet som låg ca 2 km från vårat hotell. Ett otroligt imponerande byggnadsverk, vi gick dom 700 trappstegen upp i tornet och njöt av utsikten och det fina vädret.
 
 
 

Därefter tog vi en båttur i solnedgången på floden Seine som rinner genom Paris.
 
 
Dag 2 hade vi också jättefint väder så vi gick till Louvren och Notre Dame där vi även knallade runt i små butiker och längs floden.
 
 
Efter att vi ätit på en mysig restaurang tog vi tunnelbanan till Mouline Rouge och Sacre Ceur och även dit upp var det hundratals trappsteg som vi knatade uppför sen stannade vi till en snabbvisit vid Triumfbågen innan vi helt slut begav oss hem till vårt hotell.
 
 
Dag 3 var det lite sämre väder så vi tog ett tåg ut till det vackra Slottet Versailles med dess fina slottsträdgård men där var det så otroligt mycket folk att det knappt gick att gå där inne så vi åkte ganska snart tillbaka in till Paris för lite shopping och mat.
 
 
 
Marie-Antoinette egna sovrum, här sover man säkert som en drottning.
 
 
 
Efter tre fantastiska dagar i Paris så kom vi hem till ett underbart väder här hemma så idag har jag klippt gräs och njutit av den svenska sommaren.
 
/Kram Mia
 
I förra veckan åkte Bosse och jag till Lettland tillsammans men Nicklas föräldrar Sibban och Håkan, vi började vår resa på Lileplatone school som är en internat skola för barn med särskilda behov och där även våra fadderbarn går.
 

Det är så fint på skolan nu efter all hjälp dom fått från Sverige, dom har även fått EU bidrag för att rusta upp skolan. Det är så kul att se alla barn som gärna vill visa vad dom gör.
 
 
Första dagen gick vi omkring på skolan och hälsade på alla barnen samt tog en tur till en park i närheten och på kvällen kom vårt andra fadderbarn Agnese till skolan och hälsade på. Hon har tidigare gått på skolan men har nu börjat jobba på ett café.
 

Så här kan det se ut i ett lettiskt hem på landsbygden.
 
 
Dag 2 åkte vi på hembesök till både Edsus som är Sibban och Håkans fadderbarn och till vår flicka Olga och hennes familj där vi blev bjuden på riktig lettisk mat som Valentina hade dukat upp så fint.
 
Valentina och jag.
 
 På kvällen åkte vi hem till Pavels som hade fått en liten flicka "Julia" sen vi träffade honom sist.
 

 
Dom sista två dagarna tillbringade vi i Riga där vi bodde på Wellington hotell. På fredagskvällen var vi uppe i Skybar och tog en dring, det var häftigt att sitta så högt upp och vi hade tur som fick fönsterbord.
 
 
Sista dagen ägnade vi osss åt lite shopping och sigtseeing i gamla stan i Riga innan det var dags att sätta sig på planet för hemresa till Sverige igen.
 
 
På söndag åker Malin och jag till Paris i 4 dagar vilken var hennes fina present till mig på min födelsedag, så nu kan jag bocka av "Att möta våren i Paris" på min bucket list.
 
 
/Kram Mia