Det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna mer än att jag har börjat att jobba igen, vi får väl även tacka dom högre makterna till att det äntligen har kommit lite rejält med regn så att den värsta brandrisken är över. Förhoppningsvis så börjar gräset i hagarna växa igen, inte för att det går någon nöd på mina hästar för dom har gott om bete kvar men i många hagar finns det ju knappt ett grönt strå till dom stackars djuren.
 
 
Jag har även blivit klar med min ICA Klassiker som jag har gjort, det är ju samma sträckor som den stora klassikern och man ska göra dom under ett kalenderår men du behöver inte göra delmomenten på en gång utan du får lägga ihop sträckor under en längre tid.
 
 
I lördagskväll tog vi med kvällsmaten och for vi ut till Stegeborg med jobbet och satt där och njöt av den ljumma men ganska blåsiga kvällen.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 
Stendörren är ett naturreservat som vi besökte igår, det ligger i skärgården utanfrör Nyköping, fantastiskt fint med hängbroar så att man kommer ut på öarna utan båt.
 
 
Sofie, Johan och jag hade en härlig dag som vi tillbringade på klipporna med att bada och sola.
 
 
Det var ganska mycket tång och sjögräs men inga alger som tur var.
 
 
Trots att det är mycket folk så märker man inte av det då det är ett stort område coh skog mellan klipporna.
 
 
 
Broarna är ganska vingliga och läskiga att gå på och man får max gå tre personer åt gången men dom ser fina och välskötta ut så det är mest känslan.
 
 
Jag är så glad för nu har jag äntligen kunnat börja promenera igen med mitt överansträngda knä utan att få ont, det är så frustrerande att inte kunna träna som man vill när man är van att röra på sig. Så idag tog jag en promenad upp till Klarsjön för ett dopp innan jag promenerade hem igen. Jag har även varit hos Milla och fått massage på mina stackars ben och det var verkligen välbehövligt så nu hoppas jag på snabb återhämtning så jag kan springa Midnattsloppet om tre veckor.
 
/Kram Mia
 
 
 
 
 

I dag har vi haft besök av goda vänner med barn och barnbarn, efter att vi fikat så drog vi upp till sjön så tjejerna(och vi) fick bada, jag tog även med min SUP bräda så Madde och Milla fick prova på den. Den ena på brädan och den andra under vattnet.
 
 
Det är helt fantastiskt med barn dom bara ställer sig upp och paddlar som om dom aldrig har gjort något annat.
 
 
Igår när jag var ute vid Mem och badade så kom värsta lyxiga båten från Danmark och åkte in i kanalen och det var precis att den fick plats i slussen, en sådan skulle man ha och glida omkring med ute i skärgården.
 
 
Som sagt var i morgon är det dags att börja jobba igen och det känns helt ok, man kan ju inte klaga på semestervädret i år precis. Jag har ju även fördelen med mitt jobb att jag är ledig vissa dagar och vi har ju även möjlighet att åka och bada med ungdomarna. Hoppas ni njuter av det fina vädret och badar så mycket som det bara går.
 
/Kram Mia