I går kväll så var det premiär för Friskis & Svettis utepass i Brunnsparken/Söderköping där alla är välkommna även om man inte är medlem i F&S. Det ser riktigt härligt ut på bild men det blåste så kallt så man knappt blev svettig
 
 
Dock så var det sista gången min vän Helen körde sitt pass för den här terminen, är nyfiken på vad hon kommer att hitta på för nytt roligt pass till hösten.
 
 
Idag efter jobbet så åkte jag till Lundby så blev det ytterligare 3 kg jordgubbar som ska ner i frysen så att man har att ta fram och njuta av i vinter.
 
 
Nu ska jag se på en dokumentär om Mikael Nyqvist, en av våra allra bästa skådespelare som tyvärr lämnat oss alldeles för tidigt.
 
                                       Bild från google.
 
/Kram Mia
 
 
 
Såg ett inlägg på Instagram att dom första kantarellerna har börjat komma så jag tog en sväng i skogen idag efter jobbet och visst lyckades jag hitta lite, dom var inte så stora men lite mer regn och sol så sätter dom nog fart ordentligt.  Jag hittade även en jättefin ny ridstig som inte funnits förut, blev så glad för vi har så dåligt med ridvägar där vi bor. Jag tror att den kommit av att dom kört med maskiner vid avverkning så den måste jag testa nästa gång jag rider ut.
 
 
Älskar även den här årstiden när man bara kan gå ut i trädgården och plocka in färska blommor som fyller hela huset med dofter, dom här Pionerna luktar helt underbart.
 
 
Dom här små fina ljuslyktorna köpte jag av en tant uppe i bergen i Kroatien, dom är tillverkane av kalksten som kommer från ön Brac där vi bodde och tydligen ska Vita huset USA även bestå av kalksten därifrån. Tycker om när det finns en historia bakom souvernirer man köper.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
Idag har jag varit hos Milla och fått massage vilket var välbehövligt för satan i gatan vad ont det gjorde när hon masserade axlar och bröstmusklerna så nu är det bäst att börja stretcha dom stela musklerna och träna upp dom motverkande.
Igår kom Malin, Sofie och Johan hem och åt middag, jag hade fixat helgrillad lax med potatis, sallad och kall sås. Därefter spelade vi kubb, vilket jag är totalt värdelös på (man kan ju inte vara bra på allt ha, ha) så jag lyckades inte vinna en enda gång.
 

Sen avslutade vi enligt mig med den bästa sommar efterrätten som finns nämligen chokladfondue med bl.a färska jordgubbar, melon. ostbågar och ananas.
 
 
/Kram Mia