Igår kväll hade Goodina lite mer ont i sin hov och ville inte riktigt stödja på den men det kanske berodde på att dom hade karvat lite i den på Mantorp i måndags. Det är ju nu när hon slutat med penicillinet som man får hålla lite extra koll men hon har ingen feber så jag hoppas verkligen att inget tillstöter.
 
idag är jag ledig från jobbet så just nu sitter jag och dricker kaffe framför nyhetsmorgon i min nya fina kaffemugg som jag fick i julklapp. Sen hade jag tänkt ta mig ner till gymmet och köra ett pass.
 
/Kram Mia
Idag har jag varit till Mantorp på återbesök och allt såg bra ut, men dom gipsade om hoven och hon ska stå inne ytterligare en vecka till nästa måndag då vi ska tillbaka igen. Förhoppningsvis om allt går bra blir hon då skodd med sula och får gå ut igen.
 
 
I lördags var vi hos Sofie på middag och där blev vi bjudna på en mycket god trerätters meny med Avocadomousse, lax och till efterrätt en sorts cheesecake.
Igår tog Sofie och jag en sväng på stan och trots att jag inget skulle ha kom jag hem med ett par jeans och en tröja från Monkie samt ett par överdragsbyxor från Team Sportia. Därefter var vi på F & S.
 
/KramMia
Äntligen har Fenix kommit hem igen efter en vecka på rymmen och inte vill han tala om var han varit heller, men han ser ut att må bra i alla fall och Frissan är nog glad att ha honom hemma för hon verkar ha saknat honom.
 
 
Idag har NIcklas, hans pappa Håkan, Sofie och jag varit i Yxbacken och åkt skidor. Sofie har tränat och kämpat på och med en bra lärare börjar hon bli riktigt duktig.
 
 
/Kram Mia