I lördags tog grannens dotter och Sofies barndomskompis Louise (Lollo) sin socionomexamen så vi var där och grattade henne. Hipp hurra och ett stort lycka till i framtiden önskar vi henne.
 
 
Idag har jag äntligen kommit iväg till Sofie och fått håret klippt, tror inte jag har klippt mig sedan i somras så det var verkligen dags nu för jag kunde knappt kamma ut det längre.
 
 
Idag är det precis en månad kvar till vasaloppet och all snö är borta så nu blir det löpband och stakmaskin på gymmet som gäller istället.
För bara ett par dagar sedan såg det ut så här när jag var ute och gick och idag är det barmark och nästan 10 plusgrader ute.
 
 
Visst är det häftigt, ser nästan ut som en trollskog.
 
 
/Kram MIa
I söndags tackade vi av Ted som arbetat hos oss och nu har slutat, vi var och åt på Å-cafet där dom har världens godaste plankstek (finns både kött, fisk och vegetarisk) vilket väl bilden vittnar om eftersom dom flesta beställde in det.
 
 
Detta med skidor och vallning är inte det lättaste har jag börjat inse, men tror att jag börjar få lite hum om hur det fungerar.
 
Då jag har fått experthjälp med att konstatera att mina gamla skidor var alldeles för hårda för mig så jag orkade inte trycka ner dom och få fäste trots perfekt vallning så har jag köpt nya skidor. Har varit på golfbanan i Västra Husby och åkt ett par gånger i veckan, i torsdags kändes allt bra och det var kanonväder så jag åkte 2 mil för att känna på hur kroppen reagerar på att vara igång en längre tid och det kändes riktigt bra, hade nog kunnat hålla på ett tag till utan problem om den inte var för att jag skulle börja jobba senare.
 
I onsdags var jag på återbesök hos min sjukgymnast som tyckte allt såg bra ut med axeln och att det går åt rätt håll, som tur är så känner jag inget vid skidåkning eftersom jag har mest problem med övningar ovanför huvudet. Därefter mötte jag upp Sofie och åt lunch med henne på Spicy Hot. Har inte ätit där förut men det var ett ställe helt i min smak, rent och fint med god mat och bra priser.
 
 
/Kram Miag
 


I onsdags träffades vi fyra som tillsammans ska försöka genomföra tjejklassikern. Sussi, Helen och jag känner ju varandra sen tidigare, Karin var första gången jag träffade men hon verkade vara en glad och trevlig tjej, så det här blir nog kanonkul.
 
 
Inför vasaloppet får väl detta vara min målbild, hoppas jag kommer att känna mig så här pigg när jag passerar mållinjen i Mora efter tre mils skidåkning.
Bilden är från i måndags när Sussi och jag var på golfbanan i Åtvidaberg och åkte skidor vilket gick sådär för mina skidor gick fortare bakåt än framåt  men fick i alla fall ihop åtta kilometers åkning.
 

I Tisdaga var jag på gymmet för första gången det här året, har nog inte ens varit där sen före jul. Sprang intervaller på löpbandet och körde lite styrka, här kommer även en bild på mina nya glasögon som jag var och hämtade innan.
 

Idag tog jag en promenad i det fina vädret innan jag åkte till jobbet, men det bet ordentligt i kinderna trots solen, tror inte det varit varmare än -15 grader idag.
 
/Kram Mia