Imorse när jag släppte ut hästarna var det så här vitt ute och vattnet hade frusit i stallet så nu är verkligen vinter på väg men jag tycker att det är lite väl tidigt den får gärna vänta ett tag.
 
 
Ute vid Ågelsjön där vi har varit med jobbet idag var det iallafall en härlig höstdag, solen sken från en klarblå himmel.
 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan resten av kvällen och se på tv, det är både Solsidan och en bra deckare.
 
/Kram Mia
Igår var jag hos Sofie och la i nya slingor och toppade håret. Därefter åkte jag för att kolla in nya Dollar Store som öppnade idag men det var fler än jag som kommit på den tanken för det gick knappt att hitta en parkering men jag blev glatt överraskad för dom hade mycket fint, nästan ett Ullared i miniatryr.
 
 
 
 
På kvällen var jag medbjuden av Ullis till Trolltyg där det var lite mingel men jag hittade inget som jag ville ha så det blev billigt därefter gick vi hem till Ullis och avnjöt en god Cesarsallad.
 
Eftersom det kom snö igår och ridbanan var helt genomfrusen tog jag och Goodina en promenad på 5 km isället så fick både hon och jag röra på oss, det ligger till och med kvar lite snö på vissa ställen. Nu är det snart dags att åka till jobbet där jag ska tillbringa resten av helgen förutom nätterna.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
Igår kväll tog jag en snabb promenad till Mörknekärrsvägen (ca 4 km) det känns verkligen att det börjar bli kallare nu.
 
 
När jag kom hem unnade jag mig en dumlekaka. Jag hittade nämligen farligt goda kakor på ICA igår, chokladbollar med smak av dumlekola =).
 
 
Jag har nyss varit ute och ridit det blev ett dressyrpass, men ett segt sådant där man inte riktigt vet vad man ska göra utan mest sitter och rider runt.
Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag ska åka ner till Sofie på salongen och få håret fixat det är ganska praktiskt med en frisör i familjen, så många gånger som jag varit hos en frisör senaste åren har jag knappt varit i hela livet.
 
/Kram Mia