Har idag varit och tittat på Jennifer och Jonathan som har sin bal ikväll på Flygeln i Norrköping. Sofie hade fixat frisyren på Jennifer som var så fin.
 
 
Här kommer även en tillbakablick från förra året då Sofie och Niklas var på sin bal.
 
 
I övrigt har veckan varit bra förutom att jag varit förkyld. Har även fått lite utbildning i veckan dels hade vi HLR (hjärt och lungräddning) i måndags på jobbet vilket alltid är bra att uppdatera sig på, hoppas bara att man inte behöver praktisera det i verkligheten.
I går var jag på en föreläsning om FAR (Fysisk aktivitet på recept) och om hur viktigt det är med den vardagliga motionen. Vilket man ju egentligen vet.
 
/Kram Mia
I går fick mina plantor som jag drivit upp inne flytta ut i växthuset. Det blev bl.a tomater, mini slanggurkor, physalis, chili och lite annat. Hoppas att det växer bra och att sniglarna som har invaderat trädgården låter mina odlingar vara ifred. Dom kan leva på allt ogräs istället.
 
 
På kvällen var vi på make upp träff på Body Shop som Sofie hade fått i födelsedagspresent där hon fick bjuda med sig vänner (och mamma). Så här fina blev Malin och jag efteråt när vi var nysminkade.
 
 
/Kram Mia
 
 
 
 
Ikväll har Sofie och Niklas varit här på fika. Malin hade bakat jättegoda makroner i olika smaker som hon bjöd oss på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Kram Mia