STUDENTBAL

Har idag varit och tittat på Jennifer och Jonathan som har sin bal ikväll på Flygeln i Norrköping. Sofie hade fixat frisyren på Jennifer som var så fin.
 
 
Här kommer även en tillbakablick från förra året då Sofie och Niklas var på sin bal.
 
 
I övrigt har veckan varit bra förutom att jag varit förkyld. Har även fått lite utbildning i veckan dels hade vi HLR (hjärt och lungräddning) i måndags på jobbet vilket alltid är bra att uppdatera sig på, hoppas bara att man inte behöver praktisera det i verkligheten.
I går var jag på en föreläsning om FAR (Fysisk aktivitet på recept) och om hur viktigt det är med den vardagliga motionen. Vilket man ju egentligen vet.
 
/Kram Mia

BODY SHOP

I går fick mina plantor som jag drivit upp inne flytta ut i växthuset. Det blev bl.a tomater, mini slanggurkor, physalis, chili och lite annat. Hoppas att det växer bra och att sniglarna som har invaderat trädgården låter mina odlingar vara ifred. Dom kan leva på allt ogräs istället.
 
 
På kvällen var vi på make upp träff på Body Shop som Sofie hade fått i födelsedagspresent där hon fick bjuda med sig vänner (och mamma). Så här fina blev Malin och jag efteråt när vi var nysminkade.
 
 
/Kram Mia
 
 

MORS DAG

 
 
Ikväll har Sofie och Niklas varit här på fika. Malin hade bakat jättegoda makroner i olika smaker som hon bjöd oss på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Kram Mia
 

NORRKÖPING HORSE SHOW

Eftersom jag jobbar hela helgen och vi inte skulle ha någon ström på hela dagen idag så åkte Malin och jag ut till Åby och tittade på tävlingarna. Vi såg en 1.30 hoppning, inte särskilt spännande men alltid kul att se på lite fina hästar.
 
 
Därefter åkte vi till Hööks och köpte en ny grimma med fleecefodring till Goodina som hon förhoppningsvis inte får skav av och ett par korta gummistövlar att ha i stallet.
 
 
När jag kom hem blev det tömkörning och så passade jag på att smörja några träns också.
 
 
Nu sitter vi och väntar på att Malin ska komma hem så vi kan äta sushi som jag köpte med mig hem från Bamboo i Mirum gallerian.
 
/Kram Mia
 
 
 

KONSTIGA HÄSTAR

Hästar är bra konstiga, när man gör iordning en ny hage med en massa gräs i åt dom så rymmer dom tillbaka till hagen med bara lite gräs i och när dom sen får komma in i stallet så blir dom överlyckliga för lite gammalt fjolårshö. Vet inte hur dom tänker 
Igår blev det ett dressyrpass och idag hade jag tänkt ta med henne på en långpromenad så både hon och jag fick röra på oss men det har regnat oavbrutet hela eftermiddagen.
Så istället roade jag mig med att frisera manen och tvätta svansen på henne.
 
 Om din häst säger nej, 
har du antingen frågat fel fråga,
eller frågat frågan fel. 
Goodina är inte den bästa fotomodellen!!
 
 
/Kram MIa
 
 
 
 

VÅRRUSET

Vad fort tiden går, jag tänker att jag ska skriva lite här och helt plötsligt har det gått 10 dagar sen sist. Men igår var jag i alla fall och sprang vårruset med Malin och Milla för tyvärr så hade Hella som jag skulle springa med fått ont i foten, vilket var jättetråkigt för vi har ju sprungit ihop flera år i rad. Men jag lyckades lura med Malin istället. Vi tog det ganska lugnt och jag kom i mål på 34.26 vilket jag är helt nöjd med.
 
  
 
En välförtjänt medalj efter loppet.
 
 
Nu känns det som att jag även börjar komma igång med hästen igen och sist jag red på ridbanan var hon riktigt mjuk och fin och svarade för hjälperna, vilket är hennes svaga sida eftersom hon tycker det är helt ok att såsa omkring i sin egen takt.
.
Hon blev visst lite trött efter ridturen.
 
/Kram Mia
 

LITE UPPDATERING

Det var ett tag sen jag skrev här men dels fungerar bara internet ibland och dels vill man ju hålla på ute när det är så fint väder. Sista tiden har jag roat mig med att fixa i trädgården med Malins hjälp som har gjort iordning en del rabatter jättefint. Har även sått och planterat lite frön som senare ska ut i växthuset.
 
Jag har även försökt att hinna med att träna för vårruset som går nästa måndag så idag var Malin och jag och sprang på Mörknekärrsvägen där vi mötte en galen tjädertupp som Goodina och jag har stiftat bekantskap med tidigare men idag blev vi jagade med den efter oss en bra bit på vägen plus att åskan kom närmre och närmre så vi fick verkligen springa.
 
 
Jag håller även på att sätta igång hästen efter vilan och skadan hon fick och det känns att hon inte är riden på ett tag för hon är ganska stel och ovillig att röra på sig fortare än i skritt så det har mest blivit ridpass med mycket tempoväxlingar innan jag kan börja jobba henne lite mer.
 
Igår började jag också att måla och tapetsera om i vardagsrummet (eftersom jag inte har något annat att göra) så jag kan få hem en stor skänk som jag har står hemma hos mamma.
 
/Kram Mia
RSS 2.0