I morgon är ett nytt år med nya möjligheter, en ny tom almanacka att fylla med en massa roliga saker och alla andra saker som är bra att komma ihåg. Själv älskar jag att börja skriva i en ny kalender och skulle inte vilja byta ut den mot telefonen.
 

Vad har ni för planer inför det nya året? Min största utmaning detta år måste ju vara tjejklassikern som jag ska försöka att klara. En förutsättning för att lyckas är ju att få vara frisk och skadefri.
Igår lyckades jag i alla fall åka 4 km i spår som var nästan obefintliga uppe på Petersburg men då kan det ju bara bli bättre om det nu kommer lite mer snö.
 

Jag önskar er alla ett Gott slut och ett Gott nytt år och hoppas ni får en trevlig kväll sänder även en kram till Malin som redan har firat in det nya året i Wellington- Nya Zeeland på andra sidan jordklotet.
 
/Kram Mia
 
Igår var jag hos optikern och provade ut nya glasögon, eftersom man fick 2 par till priset av ett så passade jag på att ta ett par till lika dana fast med slipade solglas.
 

Därefter mötte jag upp min kompis Tina på stan och tog en fika på Lindahls samt gick på stan och handlade upp julklappspengar och ett presentkort på Stadium. Där hittade jag dessa mysiga stövlar, hoppasa bara dom är lika varma som dom ser ut.
 

Köpte även dessa stövlar på Din Sko för pengar som jag fick av mamma.
 

Nu har det även kommit lite snö och kyla så igår var Millan helt täckt av frost när jag tog in hästarna på kvällen.
 

Nu börjar jag vara trött på att vara förkyld som jag varit i ca 2 veckor. Känner att jag behöver komma igång med träningen på allvar för nu är det bara två månader kvar till Vasaloppet. Idag tog jag i alla fall fram skidorna och testade ett par varv på ridbanan för där är enda stället som det är så mycket snö.
 
/Kram MIa
 
Hoppas ni har haft en lugn och skön jul med god mat och trevligt firande.
 


Här hemma började vi med att äta julmat innan vi såg på Kalle Anka, trots att man sett det ett antal gånger så måste man ju bara titta ändå.
 

Därefter spelade vi julklappsspelet där jag vann en trisslott utan vinst och en mugg med julmotiv.


Tillslut var det dags för vår "tomte" att dela ut julklapparna.


Frissan övervakar det hela från sitt lilla hus, vi fick alla även prata med Malin som trots att klockan var sex på morgonen hos henne i Nya Zeeland vaknade och ringde upp oss

 
Hästarna fick lite extra morötter tillsammans med sitt kvällshö, dom ska ju också få känna av att det är jul.


Sä då var denna julafton snart slut för det här året och jag önskar er en god fortsättning på julhelgen.
 
/Kram Mia