GOTT NYTT ÅR!

 
 
I morgon är ett nytt år med nya möjligheter, en ny tom almanacka att fylla med en massa roliga saker och alla andra saker som är bra att komma ihåg. Själv älskar jag att börja skriva i en ny kalender och skulle inte vilja byta ut den mot telefonen.
 

Vad har ni för planer inför det nya året? Min största utmaning detta år måste ju vara tjejklassikern som jag ska försöka att klara. En förutsättning för att lyckas är ju att få vara frisk och skadefri.
Igår lyckades jag i alla fall åka 4 km i spår som var nästan obefintliga uppe på Petersburg men då kan det ju bara bli bättre om det nu kommer lite mer snö.
 

Jag önskar er alla ett Gott slut och ett Gott nytt år och hoppas ni får en trevlig kväll sänder även en kram till Malin som redan har firat in det nya året i Wellington- Nya Zeeland på andra sidan jordklotet.
 
/Kram Mia
 

MELLANDAGSREA!

Igår var jag hos optikern och provade ut nya glasögon, eftersom man fick 2 par till priset av ett så passade jag på att ta ett par till lika dana fast med slipade solglas.
 

Därefter mötte jag upp min kompis Tina på stan och tog en fika på Lindahls samt gick på stan och handlade upp julklappspengar och ett presentkort på Stadium. Där hittade jag dessa mysiga stövlar, hoppasa bara dom är lika varma som dom ser ut.
 

Köpte även dessa stövlar på Din Sko för pengar som jag fick av mamma.
 

Nu har det även kommit lite snö och kyla så igår var Millan helt täckt av frost när jag tog in hästarna på kvällen.
 

Nu börjar jag vara trött på att vara förkyld som jag varit i ca 2 veckor. Känner att jag behöver komma igång med träningen på allvar för nu är det bara två månader kvar till Vasaloppet. Idag tog jag i alla fall fram skidorna och testade ett par varv på ridbanan för där är enda stället som det är så mycket snö.
 
/Kram MIa
 

JULAFTON!

Hoppas ni har haft en lugn och skön jul med god mat och trevligt firande.
 


Här hemma började vi med att äta julmat innan vi såg på Kalle Anka, trots att man sett det ett antal gånger så måste man ju bara titta ändå.
 

Därefter spelade vi julklappsspelet där jag vann en trisslott utan vinst och en mugg med julmotiv.


Tillslut var det dags för vår "tomte" att dela ut julklapparna.


Frissan övervakar det hela från sitt lilla hus, vi fick alla även prata med Malin som trots att klockan var sex på morgonen hos henne i Nya Zeeland vaknade och ringde upp oss

 
Hästarna fick lite extra morötter tillsammans med sitt kvällshö, dom ska ju också få känna av att det är jul.


Sä då var denna julafton snart slut för det här året och jag önskar er en god fortsättning på julhelgen.
 
/Kram Mia

DAN FÖRE DOPPAREDAGEN!

Hittade en fin liten gran, undrar vad det ska bli för tema på pyntet i granen det här året? Funderar på enbart guld och silver, får se vad Sofie säger. Ska åka in och hämta henne lite senare när hon slutar jobba.
 

När inte Malin är hemma och fixar med julgodiset blev det endast chokladtryffel och en saffransostkaka.
 

/Kram Mia
 

JULKONSERT!

Idag har jag varit på julkonsert i Louie De Geer hallen och sett på Peter&Matilda tillsammans med min mamma, hon fick det i födelsedagspresent av oss. Som vanligt var det en otroligt bra konsert från början till slut.
 

Dom bjöd på en glittrig och fartfylld show med en salig blandning av klassiska julsånger, poppigare julsånger och gamla rocklåtar av bl.a Qeen och Elvis, 
 

Efter att jag skjutsat hem mamma hann jag precis till St Laurentii kyrka där dom sjunger in julen den 4;e advent, jag går inte jätteofta till kyrkan men då brukar jag försöka gå dit, Anders Eksmo var solist och sjöng O helga natt så otroligt fint.
Så idag har jag fått min dos av julsånger och fin musik, fast det kan man ju aldrig få för mycket av och lite julstämmning får man allt.
 

Den här fina julblomman fick jag av mina kära arbetskamrater när dom var här i tisdags på lite lunch och personalmöte.
 

Nu återstår bara tre arbetsdagar innan julen är här.
 
/Kram Mia

JULBORD!

Igår var vi traditionsenligt på KFUM's julbord, som alltid var det god mat och mycket folk. I år var nog första året som vi inte vann en endaste liten sak på deras lotteri, brukar alltid vinna något men inte ens Sofie vann nåt. 


Idag tog jag en uppfriskande promenad runt 5 km spåret vid Alboga i det fina vädret. 


Häromdagen var jag ute och gick en promenad i vår mysiga lilla stad och kollade på alla fina belysningar som lyser upp i mörkret. 


Vi har fortfarande varken telefon eller internet hemma sedan stormen förra helgen så jag börjar bli lite irriterad på det men dom har sagt att det ska vara klart till på fredag så vi får väl hoppas på det. 

/Kram Mia 

2:A ADVENT!

I dag är det redan den andra söndagen i advent och det har varit 13 plusgrader ute idag, det är ju knappast så att man är sugen på och julpynta men lite adventssaker har jag fått fram hemma.
 

Stormarna Gorm och Helga har avlöst varandra och nu är visst en tredje på väg men hittills har vi klarat oss utan längre strömavbrott men telefon har vi inte haft på hela helgen, tur att man har mobilen i alla fall.
Träningen i veckan har det blivit lite si och så med för i början av veckan hade jag en så grym träningsverk efter lördagens pass, men i fredags tog jag mig in till gymmet och körde lite på stakmaskinen och löpbandet i alla fall.
Det är ju heller inte jätteskönt att gå ut på promenader i den här blåsten, men för ett par veckor sedan var jag och sprang i Alboga och där hade dom invigt ett jättefint ute gym som är öppet för alla.
 
 
Det var även bra skyltar uppsatta med instruktioner som visade hur man skulle använda dom.
 

Hoppas ni inte har blåst bort i vinden.
 
/Kram Mia
RSS 2.0