Har trots allt haft en fantastisk semester då jag hunnit med en hel del och sista veckan har det ju även varit kanonväder. I tisdags åkte Sussi, Hella och jag till Ullared där vi bokat en stuga för länge sedan. Vi var lite tveksamma om vi skulle gå in på Gekås blan en massa folk men vi hade laddat med handsprit och även tagit med munskydd. När vi kom ner skålade vi in semestern med lite bubbel innan vi gick bort till varuhuset och kollade läget men där det var jättelugnt så vi hann med att shoppa en del.
 
 
Dagen efter åkte vi till Skrea strand i Falkenberg för att njuta av sol, bad, hav och sand, så nära man kan komma att vara utomlands i dessa dagar.
 
 
 
På kvällarna har vi ätit och druckigt gott tillsammans med mycket prat och skratt som alltid med bästa vänner.
 
 
I fredags när jag kommit hem åkte jag ut till Mem för att bada, ena dagen i havet på Västkusten och andra dagen ett dopp i Östersjön på Östkusten, båda ställena är så fina och har sin charm men på olika sätt.
 
 
I helgen har Malin och Ronja varit hemma så igår var vi iväg och badade vid en liten sjö där det otroligt nog var hur lugnt som helst trots det fina vädret, den här lilla sötnosen var så snäll och satt mest och tittade på var som hände runt omkring.
 
 
På kvällen blev det ett besök i Söderköping tillsammans med Malin och Ronja där vi tog en promenad samt en glass uppe vid vid kanalen.
 
 
Som sagt trots allt en bra semester men det känns ju sådär att börja jobba i morgon när snart alla andra går på semester.
 
/Kram Mia
 

Kommentera

Publiceras ej