(null)

Orsaken till att jag varit frånvarande här på bloggen under hela vintern är att jag i höstas fick ett sådant där besked som man tror " bara drabbar andra" vilket det tydligen inte gör. Jag hade nämligen fått något som heter Lymfom och som krävde en ganska tuff cellgiftsbehandling, däremot var läkaren positiv till just den här varianten. 

(null)

Dels hände det inte så mycket då det kändes som jag typ gick i ide och sov mest, sen så var vi ju tvungna att vara isolerade pga Coronan så det fanns inte så mycket att skriva om. Fick min sista cellgiftsbehandling i februari och röntgen därefter såg bra ut så nu är det bara att hålla tummarna dom närmaste 2 åren innan jag blir helt friskförklarad. Känner mig dock pigg och frisk och har även börjat jobba igen sen en månad tillbaka. Så skönt att även kunna njuta av denna underbara försommar vi befinner oss i just nu, synd bara att det är så kallt. 

(null)

Igår blev jag uppvaktad av mina döttrar på mors dag med blommor och en fin mugg till kommande vandringar. 
Efter en jobbhelg så har jag ägnat dagen åt trädgården med att klippa gräs och även börjat planterat ut lite tomatplantor. 

//kram Mia