Ikväll kom Ronny Åmanntill stallet där Goodina står nu för att jobba lite med Yvonnes häst Prinsen som har visat ett flyktbeténde vid arbete. Ronny, ett välkänt ansikte inom westernridningen och så nära en äkta cowboy man bara kan komma är helt fantastisk att lyssna till. Så mycket kunskap och erfarenheter av alla sorts hästar och människor som han gärna delar med sig av, alltid lika trevlig och tillmötesgående.
 
 
En tjej som heter Vickan som sköter Prinsen var den som fick förtroendet att jobba med hästen och lyckades även sitta på honom en kort stund under lugna och ordnade former samt Ronnys lugnande instruktioner.
 
 
Goodina var nyfiken och säkert lite avundsjuk också då allt fokus riktades mot annat håll, hon vill ju helst själv vara drottningen. Kul att hon trivs så bra i sitt nya hem med nya kompisar.
 
 
Måste också passa på att ge ett stort Grattis till Sussi som igår sprang Lidingöloppethemma 30 km. Bara det är en stor bedrift men att dessutom göra det hemma i skogen är heelt otroligt och kräver ett pannben utöver det vanliga. GRATTIS vännen.
Är helt genomfrusen nu efter 3 timmar vid en ridbana så då smakade det bra med varm hemkokt nyponsoppa som jag kokade tidigare idag.
 
/Kram Mia